Utveckla ditt ledarskap

Tillsammans med Stefan Sebö, en av Sveriges främsta föreläsare inom affärsutveckling bjuder Hooks Herrgård in dig som vill utveckla och förbättra ditt ledarskap till en öppen utbildning om ledarskap den 30 september till 1 oktober 2019.

Utbildningen genomförs under två heldagar och skräddarsys och anpassas efter respektive företags förutsättningar. Vi börjar med att analysera var ni är, vart ni vill vara och HUR ni ska ta er dit. Utbildningen är ingen kurs där man sitter av och nickar igenkännande, tvärtom så kommer vi aktivt i workshopsformat arbeta konkret med just era utmaningar. Under utbildningen arbetar vi fram en strategisk plan som ska sjösättas direkt efter dagarna. Utbildningen tillför inspiration, motivation, kunskap och konkreta arbetsmetoder så att deltagarna ska kunna utveckla sig själva, sina medarbetare och företaget till framgång.

Kursledare för utbildningen är Stefan Sebö. Han har efter 35 års erfarenhet från de flesta branscher identifierat 7 framgångsfaktorer. Genom att jobba målmedvetet med dessa, kan alla verksamheter stärka sin attraktions-och konkurrenskraft. Ingen kommer undan! Idag måste alla företag konstant jobba med sin utveckling. Det handlar om att vinna eller försvinna.

UTBILDNINGSPAKET 30/9-1/10
› Två heldagar utbildning
› Ankomstkaffe med smörgås
› Lunchbuffé
› Eftermiddagskaffe med kakor, frukt och juice
› Spa & träning
› Herrgårdens trerätters middag
› Övernattning i enkelrum
› Frukostbuffé
› Förmiddagskaffe med bulle och smoothie
› Lunchbuffé
› Eftermiddagskaffe med kakor, frukt och juice

Investering 7 985 kr per person
Mängdrabatt 1000 kr/pers vid bokning av fler än en person från företaget

Anmälan

Utbildningen har begränsat antal platser. Anmäl dig själv eller tillsammans med en kollega för bästa resultat. Det finns även möjlighet att skräddarsy utbildningen för ert företag vid ett annat tillfälle. Skicka önskemål om datum för offert.

 

Gör din anmälan här

 

Sagt om utbildningen:

”Stefan delar med sig av sina erfarenheter från yrkeslivet på ett inspirerande sätt som smittar av sig. Igenkännings faktorn är hög och han berör det många upplever i sin vardag på ett sätt som boostar dig.”

Anders Segerström, VD Falköpingsmejeri

 

”Jag är numer fullständigt övertygad om att man kan uppnå de resultat man vill bara man bestämmer sig. Utbildningen med Stefan har gett mig en energiboost och ett självförtroende som kommer att räcka länge.”

Veronica Gårdestig, VD/Produktansvarig Impecta Fröhandel


”Stefan har med sin erfarenhet hjälpt mig att skapa energi och motivation i min roll som ledare. Han sa en gång ”Inget är omöjligt – bara olika svårt”. Det har jag tagit med mig och också insett att en målbild är helt avgörande för att växa som ledare.”

David Lindquist/VD Flexbuss Sverige/DackeBuss/Glasrikets Taxi

Information i pdf-format: Ledarskaputbildning höst 2019