Våra gästers ord

mingel loungen

På Hooks Herrgård strävar vi ständigt efter att förbättras och utvecklas. Efter varje besök ser vi gärna att du ger oss feedback genom våra enkäter. Det är viktigt för oss att både få positiv och negativ respons. Det är för gästen vi finns och vår strävan är att alla gäster ska vara 100 % nöjda med vistelsen på Hooks Herrgård.

Nedan följer referenser från några konferensgrupper som gästat Hooks Herrgård:

Kuehne+Nagel

Kuehne+Nagel

”Det har varit ett nöje att samarbeta tillsammans med Hooks herrgård inför vår Kick Off. Oavsett inom vilken avdelning vi har haft hjälp av, bokning, reception, kök eller vaktmästare. Har vi mötts av en god service och glada leenden. Vi kan varmt rekommendera Hooks Herrgård, vi kommer att återvända. ”

Annika Gidlöf, Kuehne Nagel

Semcon AB

Semcon AB

”Med vänligt bemötande, oklanderlig service och en sann glädje i det man gör kommer man långt. Det är vad personalen på Hooks Herrgård står för. Inget är omöjligt och även små detaljer ses och ordnas. Detta uppskattas stort och vi återkommer mer än gärna.”

Mia Mattsson, Semcon AB

Carlson Communication AB

Carlson Communication AB

”Jag rekommenderar mina kunder att lägga sin konferens eller personaldag på Hooks Herrgård. Det är alltid högsta service och en känsla av det lilla extra när jag är där som gäst. Att Herrgården ligger så vackert uppskattar jag med årstiderna som skapar en härlig naturupplevelse året om.”

Magnus Carlson, Föreläsare Carlson Communication

SAPA Profiler AB

SAPA Profiler AB

”Vi på SAPA Profiler AB höll vår arbetskonferens på Hooks Herrgård, i en vacker ombonad miljö med perfekt blandning av herrgårdskänsla och toppmoderna möteslokaler. Maten var underbart god och vi möttes av ett fantastiskt värdskap från ankomst till avresa.”

Ruth Hasselgren, SAPA Profiler AB

Telenor AB

Telenor AB

”Finansavdelningen på Telenor hade en mycket trevlig vistelse på Hooks Herrgård. Ett stort tack till all personal för bra flexibilitet och organisering samt god serviceanda både före, under och efter konferensen. Den fina omgivningen, de bra konferenslokalerna och den fantastiska maten får högsta betyg.”

Linnéa Haeggström, Telenor AB

Unilever Sverige AB

Unilever Sverige AB

”Redan vid första samtalet med konferensbokningen känns alls väldigt proffsigt – det här kan dom! Under vår konferens var personalen väldigt tillmötesgående och vi kände oss verkligen väl omhändertagna. Maten var fantastisk med lokala råvaror och konferenslokalerna otroligt fräscha och bra utrustade. Vi kommer gärna tillbaka!”

Ann-Sofie Tidblom, Unilever Sverige AB

Taurus Köttrådgivning AB

Taurus Köttrådgivning AB

”Jag såg alla möjligheter när jag såg bildspelet om Hooks Herrgård! Personalen var enormt lyhörda för hur vi ville ha det och organiserade allt på ett fantastiskt sätt under våra konferensdagar.”

Sarah Ejermark, Taurus Köttrådgivning AB