Våra gästers ord

mingel loungen

På Hooks Herrgård strävar vi ständigt efter att förbättras och utvecklas. Efter varje besök ser vi gärna att du ger oss feedback genom våra enkäter. Det är viktigt för oss att både få positiv och negativ respons. Det är för gästen vi finns och vår strävan är att alla gäster ska vara 100 % nöjda med vistelsen på Hooks Herrgård.

Nedan följer referenser från några konferensgrupper som gästat Hooks Herrgård:

Hags

Hags

”Som återkommande konferens kund i samband med våra utbildningar får vi möjligheten att uppleva vad Hook Herrgård har att erbjuda. Konferens, restaurang, spa och gym i fin omgivning. En perfekt mix av det bästa. Vi är väldigt nöjda med det samarbete och den service vi får från personalen på Hooks Herrgård och känner oss alltid varmt välkomna.”

Tove Due, HAGS

Semcon AB

Semcon AB

”Med vänligt bemötande, oklanderlig service och en sann glädje i det man gör kommer man långt. Det är vad personalen på Hooks Herrgård står för. Inget är omöjligt och även små detaljer ses och ordnas. Detta uppskattas stort och vi återkommer mer än gärna.”

Mia Mattsson, Semcon AB

Carlson Communication AB

Carlson Communication AB

”Jag rekommenderar mina kunder att lägga sin konferens eller personaldag på Hooks Herrgård. Det är alltid högsta service och en känsla av det lilla extra när jag är där som gäst. Att Herrgården ligger så vackert uppskattar jag med årstiderna som skapar en härlig naturupplevelse året om.”

Magnus Carlson, Föreläsare Carlson Communication

SAPA Profiler AB

SAPA Profiler AB

”Vi på SAPA Profiler AB höll vår arbetskonferens på Hooks Herrgård, i en vacker ombonad miljö med perfekt blandning av herrgårdskänsla och toppmoderna möteslokaler. Maten var underbart god och vi möttes av ett fantastiskt värdskap från ankomst till avresa.”

Ruth Hasselgren, SAPA Profiler AB

Unilever Sverige AB

Unilever Sverige AB

”Redan vid första samtalet med konferensbokningen känns alls väldigt proffsigt – det här kan dom! Under vår konferens var personalen väldigt tillmötesgående och vi kände oss verkligen väl omhändertagna. Maten var fantastisk med lokala råvaror och konferenslokalerna otroligt fräscha och bra utrustade. Vi kommer gärna tillbaka!”

Ann-Sofie Tidblom, Unilever Sverige AB