Hooksherrgård Konferens 51

Kurser/utbildning

Vad är det egentligen som styr våra beteenden? Vilka är de egenskaper som gör oss till bra – eller dåliga – ledare? Som nybliven chef är det där du måste börja. Genom att förstå hur dina tankar styr dig kan du ta kontroll över dina känslor och beteenden och på så vis bli en lite bättre ledare.

Hur ofta ställer du dig som varit ledare under en tid frågan: Vad kan du som ledare göra för att höja motivationen? Under ett par dagar pratar vi om drivkrafter, övertygelser och strategier som kommer att hjälpa dig att engagera medarbetarna.

 

Våren 2021 erbjuder Hooks Herrgård ledarskapsutbildningar i samarbete med Peppe Ekmark och Tommy Bysell:

19-20 april   Introduktionskurs för nya ledare. Ge ditt ledarskap en bra start

21-22 april   Ledarskap - motivation och drivkrafter. Insikterna som gör dig till en bättre ledare


Vilka är Peppe & Tommy?

Peppe Ekmark har mer än 35 års erfarenhet inom sälj och ledarskap, bland annat som försäljningsdirektör inom Kinnevikkoncernen. Han har visat att det går att både sälja, leda och leva på ett kärleksfullt sätt – och att detta skapar lönsamhet i slutänden. Om och om igen. Med sin metod och sitt sätt att tänka har han hjälpt flera företag att förbättra sina resultat kraftigt. 

Tommy Bysell har en både lång och bred erfarenhet av coaching och tillämpning av NLP-tekniker inom management och projektledning. Tack vare sin NLP-bakgrund och sitt stora intresse för mänskligt beteende har han förmågan att skapa motiverade och sammansvetsade team som framgångsrikt levererar med mycket energi. Han coachar både individer och hela grupper.

 

Läs mer om våra kurser: