Konferenslokaler i Jönköping

Konferenslokaler i Jönköping

Ett par mil söder om Jönköping hittar du våra konferenslokaler på Hooks Herrgård. Med det unika läget, mitt emellan Stockholm, Göteborg och Malmö, är Hooks Herrgård en naturlig mötesplats för event och möten.

Vi som arbetar på Hooks Herrgård är väldigt måna om att göra er tid här till en oförglömlig upplevelse. Vi ger er en förstklassig service och gör allt för att uppfylla era önskemål. Hos oss kan ni till 100 % fokusera på ert företag och dess utveckling så sköter vi allt runt omkring. Våra kockar lagar er utsökta måltider och våra kursvärdinnor/värdar ser till att det alltid finns gott kaffe.

Det krävs mer är planering, rätt teknisk utrustning och professionellt genomförande för att lyckas. I våra toppmoderna konferenslokaler i Jönköping ger vi dig alla förutsättningar som krävs. I vår största konferenslokal ryms 300 personer och sedan har vi normalstora konferensrum och aningen mindre.

Toppmoderna konferenslokaler i Jönköping

Sedan år 1963 hälsar familjen Edberg dig välkommen till denna fantasiska och rogivande oas. Den familjära stämningen är fortfarande kvar och något vi är måna om att behålla. Hos oss ska det kännas som att du kommer till ditt andra hem. Hos oss hittar du vacker miljö, bekvämt boende, förstklassig service, gott om plats för konstruktivt tankearbete med möteslokaler som rymmer upp till 300 personer och möjligheter till spännande aktiviteter. Härlig 1700-tals miljö blandas med toppmoderna konferenslokaler.

Vi har erbjudit konferenslokaler i Jönköping i många år och är en av Sveriges första konferensanläggningar. Det gör att vi har alla förutsättningar och erfarenheten att hjälpa dig skapa ett lyckat besök hos oss. Hos oss är allt möjligt!

Flexibla möteslokaler  för kreativa möten

Vissa av våra möteslokaler är flexibla och går att under en paus omvandla till ett helt annat rum. Detta ger möjligheten till kreativa möten där inspirationen och idéerna kan flöda. Känner ni för att köra mötet ute i en skogsglänta går givetvis även detta bra. Möjligheterna är obegränsade, det är ni som sätter gränserna!

Vår personal står redo att göra ditt event till ett inspirerande och givande tillfälle för alla inblandande. Med 50 års erfarenhet kan vi allt vad event och möten innebär. Vi finns alltid där för att se till att ditt event blir lyckat. Boka våra konferenslokaler i Jönköping redan idag! Varmt välkommen till Hooks Herrgård och familjen Edberg!