Konferenspaket Jönköping

Konferenspaket Jönköping

Vill du skapa en lyckad konferens? Vill du slippa planering? Då ska du boka ett av våra unika konferenspaket. Vi underlättar all planering och genomförande inför, under och efter din konferens.

Ett par mil söder om Jönköping intill Hokasjön hittar du Hooks Herrgård vackert beläget. Med det unika läget, mitt emellan Stockholm, Göteborg och Malmö, är Hooks Herrgård en naturlig mötesplats för konferens, event och möten. Vi erbjuder dig ett brett utbud av konferenspaket med tillhörande aktiviteter.

Underlätta din planering med våra konferenspaket

Genom att boka vårt konferenspaket i Jönköping får du kvalitet och professionell hjälp med er konferens. Vi har arbetat med konferenspaket i många år och är en av Sveriges första konferensanläggningar.

Det gör att vi har alla förutsättningar och erfarenheten att hjälpa dig skapa en lyckad konferens. Vi skräddarsyr din konferens så att det blir precis så bra som du vill ha den. Hos oss är allt möjligt.

Hos oss hittar du vacker miljö, bekvämt boende, förstklassig service, gott om plats för konstruktivt tankearbete med möteslokaler som rymmer upp till 300 personer och möjligheter till spännande aktiviteter.

Allt detta och lite till får du när du bokar vårt konferenspaket i Jönköping. Så vad väntar du på? Boka direkt!


Bokningsförfrågan