Samarbetspartners

En av våra styrkor är att vi omger oss av samarbetspartners som vi litar på och som kompletterar och underlättar vårt arbete.

Golfcenter Hook

Golfcenter Hook

Golfcenter Hook hittar du Peter Grimfjord med två erfarna PGA-pros till din tjänst. Kombinerat med en välsorterad shop och unika träningsmöjligheter i såväl studio som generösa range, närspels- och puttningsytor kan du hos oss få den professionella hjälp som krävs för att du ska utvecklas som golfare.

Läs mer om Golfcenter Hook

Hooks GK

Hooks GK

Hooks Golfklubb är inte ”bara” en golfbana. Tillsammans med Hooks Herrgård erbjuder vi ett totalkoncept för bästa möjliga golfupplevelse. Hos oss kan Du uppleva två 18-hålsbanor med helt olika karaktärer. En vacker och öppen Parkbana som ligger utmed Hookasjön och en Skogsbana som går genom delvis tät skog och med en ”trolsk” atmosfär.

Läs mer om Hooks GK

Svenska Möten

Svenska Möten

Hooks Herrgård är medlemmar i Svenska Möten. Det betyder att vi är utvalda och noga klassificerade enligt Svenska Mötens unika klassificeringssystem. Vi som är utvalda erbjuder de bästa förutsättningarna för möten och konferens. Svenska Möten består av mer än 100 utvalda mötesplatser i hela Sverige.

Läs mer om Svenska Möten

Svenska Spahotell

Svenska Spahotell

Hooks Herrgård är stolta medlemmar i Svenska Spahotell, som är en förening för svenska högkvalitativa anläggningar med spaverksamhet. För dig som gäst är medlemskapet en garanti att det finns ett högklassigt utbud av behandlingar och aktiviteter samt att dessa utförs av välutbildad personal.

Läs mer om Svenska Spahotell

Svenska Golfhotell

Svenska Golfhotell

Att erbjuda minnesvärt spel på någon av landets bästa banor är bara ett av grundkraven. Lika viktigt är att kvalitén på omgivning, rum, mat och dryck ligger i nivå med golfen. För att inte tala om närheten mellan boendet och själva golfbanan. Här somnar och vaknar du på gångavständ till första tee. Svenska Golfhotell består av 30 anläggningar.

Läs mer om Svenska Golfhotell

Småland Resorts

Småland Resorts

Gyllene Uttern, Hestraviken, Hotel Mullsjö, Hotel Ullinge, Isaberg Konferens & Event, Toftaholm Herrgård, Björkhaga Hotell & Konferens, Wallby Säteri och Hooks Herrgård skapar tillsammans det bästa av Småland i gastronimi, värdskap och naturupplevelser.

Läs mer om Småland Resorts

Visit Småland

Visit Småland

Småland är skogar, ängar, hagar och glittrande sjöar. Skogarna är milsvida och bjuder in till vandring, svamp- och bärplockning . Här kan man uppleva absolut tystnad, endast avbruten av fåglars kvitter och möjligen trampet från skogens konung – älgen. Den småländska kulturen är lätt att uppleva genom sevärdheter och museer liksom den småländska maten med genuina råvaror.

Läs mer om Visit Småland

Destination Jönköping

Destination Jönköping

Jönköping hotell & konferens bokning består av en proffsig personalstyrka som lotsar er rätt bland resor, övernattningar och möten. Vi hjälper dig med hela konferenspaketet i alla storlekar, med allt från mat och föreläsningssalar till skräddarsydda fritids- kultur och underhållningsprogram. En kontakt räcker.

Läs mer om Destination Jönköping

White Guide

White Guide

Med White Guide i handen vet du allt om krogar och krogliv i Sverige just nu. Här presenteras landets främsta restauranger i olika prisklasser. Här hittar du de spännande nykomlingarna, de sympatiska klassikerna, de mysigaste kvarterskrogarna och de gemytliga värdshusen värda en omväg – liksom alla toppkrogarna med den bästa maten och de stora dryckesupplevelserna.

Läs mer om White Guide

Kerstin Florian

Kerstin Florian

Hooks Herrgård samarbetar med KFI för att komma i gång med vår spaverksamhet och kommer att använda oss av Kerstin Florians koncept i behandlingsavdelningen. Kerstin Florian har lång erfarenhet i branschen och har arbetat som spakonsulter sedan 1994 och hjälpt flera hundra spaanläggningar att komma igång med sin spaverksamhet.ch kropp, händer och fötter, såsom massage- och hudvårdsbehandlingar.

Läs mer om Kerstin Florian

Action Event

Action Event

Arrangemang och events med ACTION där inga idéer är för extrema. Kompletta lösningar för de flesta typer av aktiviteter, arrangemang, events och konferenser. Action Event levererar och producerar alla sorters arrangemang, stora som små, interna eller externa och deras arbetsområde sträcker sig över hela landet.

Läs mer om Action Event

Aventi

Aventi

Du behöver inte vara långt borta för att finna ditt äventyr, det räcker med att titta runt knuten. Alla typer av event skräddarsys och Aventi arbetar ständigt med att hitta nya intressanta upplägg och inspirerande miljöer som gör ditt möte oförglömligt.

Läs mer om Aventi

Talarkompaniet

Talarkompaniet

Talarkompaniet hjälper er att inspireras och motiveras i vardagen. De hjälper till att hitta den passande föreläsaren eller underhållaren till er aktivietet. Talarkompaniet har valt att satsa på kvalité hellre än kvantitet, de arbetar med en mindre grupp föreläsare som de vet presterar på topp.

Läs mer om Talarkompaniet

Pauls Golfskola

Pauls Golfskola

Pauls Golfskola är ett reseföretag med inriktning på golfresor och golfskolor. Paul Berglund har arbetat som instruktör i över 23 år. Vinterhalvåret säljer vi mycket prisvärda spelpaket till Portugal och sommartid lär vi svenskar bli bättre golfspelare på Hooks Herrgård. Med Pauls Golfskola är det både enkelt och bekvämt.

Läs mer om Pauls Golfskola

Värdens Vin

Värdens Vin

Drycken är vår gränslösa kommunikatör som förenar hjärta, hjärna och själ. Det opretentiösa mötet skapar glädje, gemenskap och stor kundnytta! På Hooks Herrgård finns det möjlighet att prova vin, champagne eller sprit med vår samarbetspartner Värdens Vin.

Läs mer om Värdens Vin