Sparitual_

Dagspa med sparitual

Njut av en skön stund i spat med en av våra sparitualer: Vederkvick eller Rofylld. Båda inkluderar spats fyra hörnstenar: Fysisk aktivitet, mental avkoppling, hälsosam kost samt behandling som du utför själv med väldoftande produkter från Kerstin Florian.

Med våra sparitualer finns många möjligheter till avkoppling och härliga upplevelser. Pooler, bastu, varma och kalla källor, hydromassagepool m.m. samt produkter från Kerstin Florian utgör grunden för sparitualen du utför på egen hand. Efter ritualen har du förutom spalandskapet även tillgång till tysta rummet i behandlingsavdelningen. 

I dagspa med sparitual ingår: 

- Sparitual, Rofylld eller Vederkvick
- Smoothie
- Spaentré 9.00-14.00 eller 15.00-20.00
- Lån av badrock och handduk samt tofflor som gåva
- Kerstin Florian produkter i duschrummet
- Tillgång till gym, gruppträning och aufguss

Pris
Måndag-torsdag, fm 745 kr/ em 845 kr
Fredag, fm 745 kr/em 945 kr
Lördag fm 1045 kr
Söndag samt röda dagar fm/em 945 kr

Boka dagspa online

Inför dagspa

Det är enkelt att hitta till oss, du har fri parkering och tillgång till spa och fitness enligt de tider du fått i din bokningsbekräftelse. Du hittar oss till höger om herrgården, en trappa ner. Receptionen är bemannad mellan klockan 9.00-20.00. I vårt spa har vi åldersgräns på 15 år, förutom under vissa skollov. Du kan naturligtvis boka till frukost och lunch till ditt besök, ta kontakt med oss så hjälper vi dig med det. Klicka här för att läsa mer information inför dagspa och regler kring avbokning av spa och behandling. Vill du ta med ditt barn på dagspa? Läs mer om dagspa barn här. 

Sparitual

Vill du maximera din spavistelse med en sparitual? Vi erbjuder sparitualer som du utför själv med hjälp av väldoftande produkter från Kerstin Florian. Du väljer mellan två ritualer, Vederkvick eller Rofylld. Båda ritualerna inkluderar fyra viktiga delar; fysisk aktivitet, mental avkoppling, hälsosam kost och behandling. Efter din sparitual kan du njuta av lugn och ro i ett tyst rum i behandlingsavdelningen. Klicka här för att läsa mer om sparitualerna.

Behandling

Vill du boka till en behandling till ditt dagspa? Klart du vill. Med hjälp av välutbildade, professionella och kunniga terapeuter ser vi till att behandlingen passar ditt behov. Därför bokar du bara den tid du vill ha och bestämmer om du vill att fokus ska vara på ansikte, kropp eller fötter. Resten tar vi hand om. När du kommer till oss får du en konsultation av din terapeut som skräddarsyr din behandling. 

Aufguss

Visste du att Aufguss är en form av terapi som utförs i bastun? Aufguss betyder ”hälla på” och görs i grupp i en bastu av en s.k. ”gusvärd” som är med inne i bastun och leder ritualen. Den ska ge förnyad energi, smidig hud och en utrensande effekt. Aufguss stärker ditt immunsystem, renar kroppen och bidrar till mental avkoppling. Herrgårdens 25 minuters Aufguss erbjuds nästintill alla vardagar och ingår dessa dagar i din spaentré, vill du göra upplevelsen ännu bättre kan du njuta av vår 45-minuters ritual. Klicka här för att läsa mer om vår upplevelse Aufguss.