Konferensloungen Liggande

Konferens vintererbjudande

Det finns ett stort behov av att träffas, att få byta miljö, gå på restaurang och att ha något att se fram emot. Boka in kick off-2022 och ta med dina kollegor på en energigivande uppstart av det nya året. Tillsammans.

Vi vet att förväntningar kring en konferens kan se väldigt olika ut beroende på vad som får er som grupp att trivas och göra bäst ifrån er. På Hooks Herrgård gillar vi okomplicerat och därför har vi satt ihop ett program där du kan fokusera på det du kom för - och vi tar hand om resten. Med det här paketet tänker vi på att miljön ni ska befinna er i, mellan anrik 1700-talsmiljö och allt det bästa från modern tid; fräscha, ljusa lokaler, ljuvlig mat och riktigt bra teknik, ska skapa så bra förutsättningar som möjligt.

Här finns stort utbud av aktiviteter att uppgradera ert konferenspaket med (vilket vi är övertygade om att alla konferensgrupper mår bra av att lägga in i programmet för att få tid till att umgås och utvecklas som team). En av våra populära aktiviteter är relax och avkoppling i vårt spa med varma och kalla bad, bastulandskap med upplevelseduschar på ett fantastiskt läge intill Hokasjön.

Boka er konferens med ankomst under januari till mars och ta del av nedan erbjudande. Störst möjlighet för lediga platser är i början på veckan, det bästa med det är att ni avslutar veckan med ny energi och härliga idéer att implementera i verksamheten direkt.

I konferenspaketet vinter ingår:
• Ankomstkaffe med smörgås, smoothie och juicer
• Lunchbuffé i herrgården
• Eftermiddagskaffe med kakor, uppskuren frukt, nötter och juicer
• Herrgårdens trerätters middag
• Hotellnatt, del i dubbelrum
• Kravmärkt frukostbuffé

 

Pris från 1 885 kr per person* (ord pris från 2 435 kr)
+500 kr/person för enkelrum
+300 kr/person för spa

* Detta pris är angivet exkl. moms och gäller med ankomst söndag eller måndag

 

Detta erbjudande gäller med ankomst januari-mars, uppge vinter 2022 vid bokning eller offertförfrågan.

För information & bokning

E-mail: konferensbokning@hooksherrgard.se
Telefon: 0393-210 80