Hooksherrgård Kvällsspa 3

Kvällsspa med räksmörgås

Vad är väl vackrare än skymning över Hokasjön? Få saker om du frågar oss. Upplev skymningen med kvällspa, som börjar när lugnet lagt sig och dimman stiger från varma källor. Du tillbringar en välbehövlig stund i vår avkopplande oas med upplevelseduschar, fotbad och kneipp. Med utsikt över Hokasjön i skymning kan du bada i vår ångande utomhuspool samtidigt som du njuter av stjärnhimlen och stillheten i omgivningarna. När hungern smyger sig på får du njuta av en fräsch sallad eller räksmörgås i vår spabar.

Du har även tillgång till vårt gym, om du skulle vilja. Kombinera gärna din spavistelse med en sparitual, för den ultimata upplevelsen.

I kvällsspa ingår: 

- Räksmörgås alternativt sallad med kyckling eller lax
- Spaentré klockan 19.00-23.00
- Lån av badrock och handduk samt tofflor att ta med dig hem
- Kerstin Florian-produkter i duschrummet
- Tillgång till gym

Fredag 765 kronor per person
Lördag 865 kronor per person

Dagspa kväll är bokningsbart fredag och lördag under oktober-mars (ej online).
Bokas samma vecka, då platserna släpps från våra boende gäster.

Inför dagspa

Det är enkelt att hitta till oss, du har fri parkering och tillgång till spa och fitness enligt de tider du fått i din bokningsbekräftelse. Du hittar oss till höger om herrgården, en trappa ner. Receptionen är bemannad mellan klockan 9.00-20.00. I vårt spa har vi åldersgräns på 15 år, förutom under vissa skollov. Du kan naturligtvis boka till frukost och lunch till ditt besök, ta kontakt med oss så hjälper vi dig med det. Klicka här för att läsa mer information inför dagspa och regler kring avbokning av spa och behandling. Vill du ta med ditt barn på dagspa? Läs mer om dagspa barn här. 

Sparitual

Vill du maximera din spavistelse med en sparitual? Vi erbjuder sparitualer som du utför själv med hjälp av väldoftande produkter från Kerstin Florian. Du väljer mellan två ritualer, Vederkvick eller Rofylld. Båda ritualerna inkluderar fyra viktiga delar; fysisk aktivitet, mental avkoppling, hälsosam kost och behandling. Efter din sparitual kan du njuta av lugn och ro i ett tyst rum i behandlingsavdelningen. Klicka här för att läsa mer om sparitualerna.

Behandling

Vill du boka till en behandling till ditt dagspa? Klart du vill. Med hjälp av välutbildade, professionella och kunniga terapeuter ser vi till att behandlingen passar ditt behov. Därför bokar du bara den tid du vill ha och bestämmer om du vill att fokus ska vara på ansikte, kropp eller fötter. Resten tar vi hand om. När du kommer till oss får du en konsultation av din terapeut som skräddarsyr din behandling. 

Aufguss

Visste du att Aufguss är en form av terapi som utförs i bastun? Aufguss betyder ”hälla på” och görs i grupp i en bastu av en s.k. ”gusvärd” som är med inne i bastun och leder ritualen. Den ska ge förnyad energi, smidig hud och en utrensande effekt. Aufguss stärker ditt immunsystem, renar kroppen och bidrar till mental avkoppling. Herrgårdens 25 minuters Aufguss erbjuds nästintill alla vardagar och ingår dessa dagar i din spaentré, vill du göra upplevelsen ännu bättre kan du njuta av vår 45-minuters ritual. Klicka här för att läsa mer om vår upplevelse Aufguss.