Hooksherrgård Kvällsspa 3

Kvällsspa med räksmörgås

Vad är väl vackrare än skymning över Hokasjön? Få saker om du frågar oss. Upplev skymningen med kvällspa, som börjar när lugnet lagt sig och dimman stiger från varma källor. Du tillbringar en välbehövlig stund i vår avkopplande oas med upplevelseduschar, fotbad och kneipp. Med utsikt över Hokasjön i skymning kan du bada i vår ångande utomhuspool samtidigt som du njuter av stjärnhimlen och stillheten i omgivningarna. När hungern smyger sig på får du njuta av en fräsch sallad eller räksmörgås i vår spabar.

Du har även tillgång till vårt gym, om du skulle vilja. Kombinera gärna din spavistelse med en sparitual, för den ultimata upplevelsen.

Hooksherrgård Spabar Räkmacka Ny 5

I kvällsspa ingår: 

- Räksmörgås i spabaren
- Spaentré klockan 19.30-22.30
(Ändrad tid pga alkoholförbud efter kl 22.00)
- Lån av badrock och handduk
- Tofflor att ta med dig hem
- Kerstin Florian-produkter i duschrummet
- Tillgång till gym

Fredag och söndag 765 kronor per person
Lördag 865 kronor per person

Dagspa kväll är bokningsbart fredag och lördag tom 4 april.
Bokas tidigast måndag veckan innan, då platserna släpps från våra boende gäster.

Boka kvällsspa online

Kvällsspa i mellandagarna
Platserna i spat reserveras för våra boende gäster under vecka 53 och 1.
Eventuella återstående platser släpps måndagen veckan innan
(den 21/12 kl 8.00 för ankomst vecka 52 och den 28/12 kl 8.00 för ankomst vecka 1)

Inför kvällsspa

Det är enkelt att hitta till oss, du har fri parkering och tillgång till spa och fitness enligt de tider du fått i din bokningsbekräftelse. Du hittar oss till höger om herrgården, en trappa ner. Receptionen är bemannad till klockan 23.00 de dagar vi erbjuder kvällsspa. I vårt spa har vi åldersgräns på 15 år.

Sparitual

Vill du maximera din spavistelse med en sparitual? Vi erbjuder sparitualer som du utför själv med hjälp av väldoftande produkter från Kerstin Florian. Du väljer mellan två ritualer, Vederkvick eller Rofylld. Båda ritualerna inkluderar fyra viktiga delar; fysisk aktivitet, mental avkoppling, hälsosam kost och behandling. Efter din sparitual kan du njuta av lugn och ro i ett tyst rum i behandlingsavdelningen. Klicka här för att läsa mer om sparitualerna.