Hooksherrgård Konferens 51

Säkra & sköna möten

Är du och dina kollegor i behov att få mötas på riktigt, men är lite tveksamma till att trängas med andra? På Hooks Herrgård finns störst chans till svängrum i början av veckan och det finns möjlighet att boka en lokal i avskildhet (tex i herrgårdens salonger), separat fika och lunch i en egen del av restaurangen.

Här startar du veckan på bästa sätt och kan implementera besluten direkt i verksamheten redan samma vecka. Dessutom har vi möjlighet att erbjuda boende i enkelrum till dubbelrumspris vid ankomst söndag och måndag, vilket ger ett mindre avstamp i plånboken. Konferens på småländska skulle man kunna kalla det.

 

KONFERENSPAKET

  • Ankomstkaffe med smörgås
  • Lunch inkl kaffe och dessert
  • Eftermiddagskaffe med kakor
  • Herrgårdens trerätters middag
  • Övernattning, del i dubbelrum
  • Frukostbuffé

Ankomst söndag från 1 985 kr per person 
Ankomst måndag från 2 185 kr per person 
Enkelrumstillägg 500 kr per rum
Övriga dagar pris efter offert

* Vi bjuder på enkelrumstillägget vid ankomst söndag (värde 500 kr)

Alla priser är angivna exkl. moms

För information & bokning

E-mail: konferensbokning@hooksherrgard.se
Telefon: 0393-210 80

Trygg konferens

I vår rymliga restaurang har vi begränsat antal gäster för att hålla avstånd, vi serverar lunch & middag till bords och har infört tidsbokning till frukostbuffén för att undvika köbildning. Vi följer folkhälsomyndighetens och branschorganisationen VISITAS riktlinjer. I VISITAS informationshäfte "Trygg konferens" kan du läsa mer om säkra möten och varför anläggningar som Hooks Herrgård kan välkomna grupper på mer än 8 personer.

Under dessa tider är vi mer flexibla lösningar om konferensen skulle behöva flyttas och erbjuder konferenser och grupper fri ombokning 48 timmar innan ankomst. Just för att ni ska känna er trygga och för att förhindra att gäster med sjukdomssymptom vistas på anläggningen.