Hooksherrgård Kvällsspa 3

Säkra & sköna möten

Är du och dina kollegor i behov att få mötas på riktigt, men är lite tveksamma till att trängas med andra? På Hooks Herrgård finns störst chans till svängrum i början av veckan och det finns möjlighet att boka en lokal i avskildhet (tex i herrgårdens salonger), separat fika och lunch i en egen del av restaurangen.

Här startar du veckan på bästa sätt och kan implementera besluten direkt i verksamheten redan samma vecka. Dessutom har vi möjlighet att erbjuda boende i enkelrum till dubbelrumspris vid ankomst söndag och måndag, vilket ger ett mindre avstamp i plånboken. Konferens på småländska skulle man kunna kalla det.

 

En slags skönare kväll

För att få ännu mer avskildhet rekommenderar vi att boka ”En slags skönare kväll” tillsammans med kollegorna och få exklusivitet till vårt härliga spa efter stängningstid. ”En slags skönare kväll” börjar med en trerätters middag i herrgården kl 18.30, där ni njuter av god mat och dryck. När dimman från de varma källorna börjat stiga och skymningen lagt sig över Hokasjön, rör ni er mot spat.

I den härliga spaavdelnignen har vi tänkt på varje liten detalj för att skapa en så harmonisk upplevelse som möjligt. Ni kanske smälter dagen som gått i bastun, kläcker nya idéer och bygger gemenskap. För de som vill slappna av ännu mer kan en dryckesbuffé dukas upp och ni kan skåla över klarade mål eller en ljusare framtid. Här laddas kropp & själ med härlig energi innan hotellrummet välkomnar er för en god natts sömn.

KONFERENSPAKET HÖST

 • Ankomstkaffe med smörgås
 • Lunch inkl kaffe och dessert
 • Eftermiddagskaffe med kakor
 • Herrgårdens trerätters middag
 • Övernattning, del i dubbelrum *
 • Frukostbuffé

 

Ankomst söndag från 1 985 kr per person 
Ankomst måndag från 2 185 kr per person 
Övriga dagar pris efter offert

* Vi bjuder på enkelrumstillägget vid ankomst söndag-måndag (värde 500 kr)

TILLÄGG: EN SLAGS SKÖNARE KVÄLL

 • Kvällsspa 21.00-23.00
 • Lån av badrock och handduk
 • Tofflor som gåva
 • 800 kvm spa exklusivt för er grupp
 • Tillgång till barförsäljning
 • Morgonspa från 7.00-9.00

 

Pris från 10 000 kr (15 personer ingår)
För överstigande antal 600 kr per person

Erbjudandet gäller nybokningar med ankomst senast vecka 44
Uppge Höstkonferens vid bokning


Alla priser är angivna exkl. moms

Trygg konferens

I vår rymliga restaurang har vi begränsat antal gäster för att hålla avstånd, vi serverar lunch & middag till bords och har infört tidsbokning till frukostbuffén för att undvika köbildning. Vi följer folkhälsomyndighetens och branschorganisationen VISITAS riktlinjer. I VISITAS informationshäfte "Trygg konferens" kan du läsa mer om säkra möten och varför anläggningar som Hooks Herrgård kan välkomna grupper på mer än 50 personer.

Under dessa tider är vi mer flexibla lösningar om konferensen skulle behöva flyttas och erbjuder konferenser och grupper fri ombokning 48 timmar innan ankomst. Just för att ni ska känna er trygga och för att förhindra att gäster med sjukdomssymptom vistas på anläggningen.