Dagspa Par

Vardagslyx kampanj

Passa på att boka ett härligt spa- eller golfpaket med upp till 25 % rabatt med ankomst söndag-torsdag utvalda veckor.

Vårt spapaket är fyllt med sköna upplevelser i spat, där du kan sjunka ner i vår ångande utomhuspool med utsikt över Hokasjön, ta ett avkopplande bad i varma och kalla källor, och njuta av bastulandskapet med uppfriskande upplevelseduschar.

Vårt golfpaket erbjuder spel på Parkbanan eller Skogsbanan, frisk luft, motion och vårkänslor.

I dessa paket ingår en smakfull trerätters middag i herrgårdens vackra restaurang och på morgonkvisten serveras en kravmärkt frukostbuffé som förbereder dig för fler mer avkoppling. Du lämnar oss med ny ro, det vågar vi nästan lova.

SPAPAKET 13.30

  • Tillgång till spa & träning 13.30-16.30
  • Lån av badrock och handduk
  • Tofflor som gåva
  • Herrgårdens trerätters middag från 17.30-18.15
  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukost

 

Pris från 1585 kr per person

GOLFPAKET

  • Greenfee på Park eller Skogsbanan
  • Herrgårdens trerätters middag från 17.00-18.15
  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukost

 

 

Pris från 1585 kr per person

Tillägg per person:
Rum i herrgården 500 kr/dygn eller svit 800 kr/dygn, greenfee 400 kr/st, enkelrum 300 kr/dygn

Begränsat antal platser per dag

Erbjudandet gäller med ankomst utvalda datum i april

Guldkant på din vistelse?

Hos oss finns det många möjligheter att få det lilla extra. Eller vad sägs om en skön behandling, krispigt bubbel på rummet och bo i vacker svit? Kontakta oss för mer info, eller boka tillägg vid bokning online.

 

Öppettider spa

Spaavdelningen har öppet klockan 7.00-20.00 (till 22.30 för kvällsspa), spareceptionen är bemannad från 9.00.

På avresedagen klockan 7.00-11.00 har du som boende gäst med spaentré tillgång till spa & gym (viss typ av städning kan förekomma under morgontimmarna). Spa på avresedagen förbokas på grund av begränsat antal platser.

 

Restaurang

Vackrare, godare middag får du leta efter, i synnerhet eftersom vi renoverande herrgårdens restaurang och kök 2019. Här tillagar våra kockar otroliga måltider med naturliga råvaror av hög kvalité, allt i samklang med 1700tals-elegans och utsikt över Hokasjön.

Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka tid för middag och frukost inom en vecka. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att få bästa möjliga upplevelse och för undvika ytterligare dröjsmål.

 

Barn

Klart att barn är välkomna till oss. Pris för barn: 0 – 4 år gratis, 5 – 14 år 480 kronor. I priset ingår en trerätters barnmenyn, logi i extrasäng samt frukostbuffé.

Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov då barn från 10 år välkomnas i spat vardagar, pris 200 kr. Här hittar du information om barnspa.

 

Information

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning klockan. 15.00 (13.00 vid spatid kl 13.30), utcheckning från rummet senast klockan 11.00. Vi ber er duscha och byta om på hotellrummet innan besök i spat samt att respektera bokade tider i spa & restaurang för att undvika köer.

Läs vår policy under pandemin