Hooksherrgård Golf 2020 27

Vårgolf på Hook

Nu är snart golfsäsongen 2023 här, wihoo!

Vi siktar på att öppna våra golfbanor den 21 april, med förutsättning att väder & vind är med oss.

Det finns få saker som slår att slå ut från hål 1 på årets första runda, när man har en hel säsong att se fram emot. Förhoppningsvis passar man på att njuta av vårens första härliga solstrålar och hör fåglarna kvittra ikapp.

Efter rundan väntar herrgårdens vackra bar & salonger innan det är dags att äta en trerätters middag från vårmenyn.

Om vi mot förmodan inte kan öppna som planerat - då vi ej tillåter spel vid frost - erbjuds fritt spa & en greenfee-voucher till dig som bokat golfpaket. På så vis kan du få en härlig vistelse med spa, golfträning på rangen och möjlighet att komma tillbaka för golfrundan vid ett annat tillfälle.

 

Ju tidigare du bokar, desto bättre pris får du. Hur tidigt vågar du ta chansen till en bra deal på vårens första golfpaket?

GOLFPAKET

  • En greenfee
  • Trerätters middag
  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukostbuffé


Pris från 1 735 kr per person

Om vädret inte är med oss och vi inte kan öppna banorna erbjuder vi spa samt en greenfee-voucher.

Tillägg per person & dygn:
Rum i herrgården 500 kr eller svit 800 kr, extra greenfee 400 kr mån-tors/500 kr fre-sön, spaentré från 300 kr, enkelrum 300 kr

Boka flera dygn?
Vid bokning flera dagar erhålls 10 % rabatt per dygn

För information & bokning

E-mail: bokning@hooksherrgard.se
Telefon: 0393-210 80

Kan bokas med ankomst från 21 april 2023

Barn

Klart att barn är välkomna till oss. Pris för barn: 0 – 4 år gratis, 5 – 14 år 680 kronor. I priset ingår trerätters meny från barnmenyn, logi i extrasäng samt frukostbuffé.

Spelar ditt barn golf? Addera en junior greenfee för 200 kr.

 

Guldkant på din vistelse?

Hos oss finns det många möjligheter att få det lilla extra. Eller vad sägs om tillgång till vår spaavdelning, en skön behandling, krispigt bubbel på rummet och bo i vacker svit? Kontakta oss för mer info.

 

Samarbete med andra golfklubbar

Vi gillar samarbete, så därför har vi ett gott sådant med flertal golfklubbar i regionen. Så om du vill komplettera ett golfpaket hos oss med spel på en annan golfbana, går det utmärkt.

 

Läs mer om klubbarna:

 

Information

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning klockan 15.00, utcheckning från rummet senast klockan 11.00.

 

Restaurang

Vackrare, godare middag får du leta efter, i synnerhet eftersom vi renoverande herrgårdens restaurang och kök 2019. Här tillagar våra kockar otroliga måltider med naturliga råvaror av hög kvalité, allt i samklang med 1700tals-elegans och utsikt över Hokasjön. Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka middagstid så snart du kan. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika ytterligare dröjsmål.