Personlig tränare

Personlig tränare

Har du svårt att komma igång med träningen? Eller har du problem med att nå dina önskade resultat? Eller behöver du kanske lite nya tips och råd i hur du kan variera din träning så att den ständigt känns rolig och inspirerande? Då kan det vara skönt med en personlig tränare som hjälper en att uppfylla sina önskemål och behov med träningen.

Här på Hooks Herrgård kan du boka en personlig tränare som du träffar så många gånger det passar dig. Somliga träffar sin PT några få gånger för att få lite ny gnista i sitt tränande, medan andra vill ha deras personliga tränare under längre tid som kan följa med i deras utveckling.

Så bokar du personlig tränare hos oss

Du bokar enkelt en personlig tränare genom att maila oss på traning@hooksherrgard.se, så hittar vi en passande tränare samt kommer överens om datum och tid för första besöket. Träningen sker här i vår gymanläggning som ligger inglasat högst upp i huset. Utsikten är oslagbar och tar träningen till en helt ny nivå. Lokalen är utrustad med moderna maskiner för både styrketräning och konditionsträning, samt hantlar och kettlebells.

En personlig tränare kostar 690 kronor i timmen. Köper du tio timmar vid ett och samma tillfälle bjuder vi på sista timmen. Har du frågor kring vårt gym eller våra tränare tveka då inte att slå en signal eller skicka ett mail.

Personlig tränare för alla behov

Våra personliga tränare är både erfarna och passionerade inom sitt område. De hjälper både de som är mer nya i gymmiljö och de som styrketränat under längre tid. Det spelar ingen roll om du är ung, senior, har särskilda begränsningar på grund av skador eller liknande, eller är gravid. En PT kommer skräddarsy din träning så att den möter dina förutsättningar och behov. Hur träningen läggs upp kommer du och din personliga tränare överens om vid ett första möte där du får berätta om vad dina ambitioner med träningen är.