Personlig träning i Vaggeryd

Personlig träning i Vaggeryd

Med personlig träning kan du få fart på din träning och få goda tips och råd om hur just du kan nå dina mål. Vi är alla olika och kräver olika förutsättningar för att bygga och stärka vår kropp.

Hos oss kan du boka personlig tränare och samtidigt få möjlighet att träna i en vacker miljö, och varför inte unna dig massage medan du ändå är här?

Skräddarsy din träning

Med hjälp av en personlig träning kan du få hjälp med att anpassa din träning så att den går i linje med dina förutsättningar och mål med träningen. Här på Hooks Herrgård arbetar flera kunniga personliga tränare som har stor kunskap inom kropp och hälsa.

Vill du boka en personlig tränare kontaktar du oss via mail, traning@hooksherrgard.se, och har du frågor kring vår anläggning och våra erbjudanden är du alltid välkommen att ringa oss. Boka 10 timmar med en PT och då får sista timmen gratis.

Vår gymanläggning

Vår gymanläggning hittar du högst upp i huset där utsikten vetter ut mot vattnet. En behaglig syn som ger en mer avslappnad träning och är väldigt omtyckt bland våra gäster.

Här finns det möjligt till skön konditionsträning med crosstrainer, cyklar och löpband. Även fria vikter så som hantlar och kettlebells är något som många föredrar. Och till sist så har vi kvalitativa maskiner för styrketräning som gör det enkelt att träna olika muskelgrupper på rätt sätt.

Önskar du en mer avkopplande träning så rekommenderar vi våra yogapass som är mycket omtyckta bland våra gäster. Kom och träna med oss här i Hok, Vaggeryd!