PT Vaggeryd

PT Vaggeryd

Utöver massage och sparitualer erbjuder vi här på Hooks Herrgård också ett gym som är utrustat med bra maskiner både för styrketräning och konditionsträning.

Välj att träna på egen hand eller boka tid med en PT som hjälper och stöttar dig i din träning, så att du kan nå dina mål och önskade resultat.

Välj mellan pass och egen träning

Vårt gym hittar du högst upp i byggnaden och är helt inglasat, vilket ger en fantastisk utsikt över Hokasjön. Här hittar du konditionsmaskiner som crosstrainer och löpband, maskiner för styrketräning samt fria vikter som hantlar och kettlebells. Vi erbjuder också träningspass i form av yoga, core eller vattenträning.

Känner du att behöver hjälp på traven med din träning? Kanske behöver du tips och råd från en expert för att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning? Boka då tid med en erfaren PT.

De personliga tränare som arbetar här hos oss på Hooks Herrgård, utanför Vaggeryd har stor passion för träning och hälsa och har hjälpt flera gäster med att ta träningen till en helt ny nivå.

Intresserad av att boka tid med en PT i Hok, Vaggeryd?

En PT kostar 690 kronor i timmen och du bokar ett besök genom att maila oss på traning@hooksherrgard.se. Bokar du 10 timmar så bjuder vi en timme.

Är du hotellgäst har du förövrigt tillgång till gymmet under hela din vistelse och du kan givetvis boka en PT för att på så vis få lite nyttiga träningstips att ta med hem.