Hooksherrgård Julbord 1

Julbord 2020

På Hooks Herrgård ser vi vanligtvis fram emot slutet på året med förväntan. En mysig och väldoftande, hektisk och rolig säsong med julbord står runt hörnet. Pyntet ska fixas, ljusen stöpas, pepparkakorna bakas och silverfaten putsas.

Under rådande omständigheter finns inte samma glöd för att göra Janssons Frestelse, lägga in sill, griljera skinka och duka upp hemmagjorda köttbullar när kollegor, familj, släkt och vänner inte kan samlas på samma sätt som tidigare.

I stället för förväntan finns en känsla av att vi kanske inte får uppleva julen så som vi brukar. Med rådande riktlinjer är det möjligt att bjuda in till julbord och duka upp bufféer, men det känns inte riktigt rätt.

Något som är säkert är att Hooks Herrgård kommer erbjuda en upplevelse med trevliga hotellrum, spaupplevelser, moderna konferenslokaler, fantastisk mat och familjär service. Precis som vi gjort i generationer. Med eller utan julbord erbjuds ett slags skönare liv.

 

Jultallrik

Från första advent kommer jultallrik serveras till lunch i herrgårdens restaurang. Vi serverar julens favoriter med en kall tallrik till förrätt, en varm tallrik till huvudrätt samt ett dessertbord som avslutning tillsammans med en kopp kaffe.

Vardag 11.30-13.30
Helg 12.30-15.00

Pris 180 kr per person

Förbokning på telefon 0393-210 80 eller bokning@hooksherrgard.se