SPA weekend

Testar en givande text som inte handlar om så mycket tillsvidare!


Boka boende

SPA Weekend på Hooks HerrgårdSommarpaket

Njut av sommar och semester hos oss. Här kan du spela golf på två golfbanor, koppla av i vårt härliga spa eller bara njuta av den sköna omgivningen.

Läs mer

Golfpaket valborg

Njut av värmen från majbrasan och fortsätt kvällen med levande ljus, avkopplande miljö och smakfull middag. Inled maj med en golfrunda på Skogsbanan eller Parkbanan och njut av våren.

Läs mer

Söndag med spa

Förläng helgkänslan med ett erbjudande på en underbar spavistelse från söndag till måndag och få möjlighet att starta arbetsveckan med ny härlig energi.

Läs mer

Seniorgolf

Är du över 55 år och vill unna dig några härliga dagar med golf, god mat och skön avkoppling? Passa på att besöka oss i början på veckan med våra seniorpaket.

Läs mer

Vanliga frågor

Här finns svar på några av våra gästers vanliga frågor om bokning, presentkort och inför vistelsen.

Läs mer

Lediga tjänster

Vill du vara med och göra våra gästers vistelse till något alldeles extra? Just nu söker vi bland annat kock och serveringspersonal till Bistron.

Läs mer


Aktuellt

09 04

PARKBANAN ÖPPNAR

Äntligen har vintern släppt taget. På fredag, den 13 april, öppnar Parkbanan och vi ser fram emot en härlig golfsäsong.

11 01

SSQ Awards

Årets konferenshotell. Den 10 januari blev Hooks Herrgård en av tre finalister i kategorin ”Bästa Konferenshotell” på Scandinavian Service & Quality Awards 2017. Tidningen Affärsresenären nominerade 30 anläggningar i Sverige

29 11

Bilder träningshelg

Se bilder från träningshelgen med Topphälsa 17-19 november: