SPA weekend

Testar en givande text som inte handlar om så mycket tillsvidare!


Boka boende

SPA Weekend på Hooks HerrgårdJulbord

Vill du ha något att längta till? Boka en julweekend, julbuffé med show med företaget eller traditionellt julbord i herrgården med släkt & vänner.

Läs mer

Bröllop

Drömmer du om ett herrgårdsbröllop? Vi kan hjälpa dig att planera dina drömmars bröllop.

Läs mer

Spapaket

Unna dig en underbar spavistelse i juletid. Tips: Passa på att koppla bort från julstressen och boka till förmånligt pris veckan innan jul.

Läs mer

Jullovsspa

Njut av skön avkoppling till lockande mellandagspriser under julledigheten. Mellandagspaket med spa gäller med ankomst från den 26 -30/12 samt den 1- 7/1.

Läs mer

Konferenserbjudande

Boka er konferens med ankomst i januari-mars och ta del av vårt kampanjpris på konferenspaket

Läs mer

Konferens & spa

Spendera delar av konferensen i vår spaanläggning. Här finns tid för reflektioner från dagens möte och några timmar i spat gör dessutom kroppen glad.

Läs mer

Dagspa

Unna dig vardagslyx med dagspa från 345 kr per person

Läs mer

Dansa med Tobias 6-8 mars

I mars kommer härliga Tobias Karlsson och dansar med oss. Boka din plats nu för att inte missa chansen att vara med!

Läs mer

Lediga tjänster

Vill du vara med och göra våra gästers vistelse till något alldeles extra? Just nu söker vi bland annat personal till hotellreceptionen.

Läs mer


Aktuellt

28 08

KUNGLIGHETER

Det är klart att en herrgård med anor från 1300-talet har stått värd för en del kungabesök genom åren. Men visste ni att Hooks Herrgård även har en egen samling

20 08

HERRGÅRDSPILSNER

Herrgårdspilsner – Hooks Herrgårds eget öl Marbäcks Bryggeri drivs av Tomas Sjögren och är, precis som namnet antyder, beläget i Marbäck utanför Ulricehamn. Här produceras Hooks Herrgårds öl. Ölen som

13 08

UNDERHÅLL VÄG 30

Trafikverket kommer med start måndag den 26 augusti att utföra ett utbyte av bro 6-1049-1 på väg 30 norr om Hok. Vilket påverkar dig som kommer från Jönköping. Vägen kommer