Spapaket erbjudande

spapaket

Välkomna våren på Hooks Herrgård, utanför Jönköping, och njut av småländsk natur, varma & kalla bad och sköna behandlingar. Här kan du kombinera avkoppling med aktiviteter som att spela padel, träna eller ta en promenad i vårsolen. I herrgårdens salonger serveras en enastående middagsbuffé med säsongens smaker. Du sover gott i carpe diem-sängar och vaknar utvilad till en uppdukad frukostbuffé. Unna dig en härlig weekend med familj & vänner och låt oss skämma bort er.

Boka online med kampanjkod reseguiden och få 20 % rabatt på spapaket med ankomst i mars och april!

SPAPAKET RESEGUIDEN
Spaentré samt lån av badrock, tofflor och handduk
Tillgång till gym, gruppträning och aufguss*
Herrgårdens middagsbuffé
Övernattning, del i dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé

Ankomstdag                     Pris efter rabatt   Ord. pris per person
Söndag 1268 kr 1 585 kr
Måndag-fredag 1588 kr 1 985 kr
Lördag 1828 kr 2 285 kr
Enkelrumstillägg 300 kr 300 kr
Rum i herrgården Renoveras 1/2-25/4

* Vi erbjuder aufguss nästintill alla vardagar. Se tid och datum för träningspass och aufguss på länken ovan.

Boka online

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst. Det finns också möjlighet att uppgradera rummet till ett stort dubbelrum, rum i herrgården eller svit. Kontakta oss för priser.

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering och tillgång till spa & fitness från kl 15.00 till kl 11.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00.

Med spapaket har du tillgång till spat från 7.00 på avresedagen, spaanläggningen är bemannad 09.00-20.00. Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov.

Restaurang

Herrgårdens restaurang och kök renoveras vintern 2018/2019. Under ombyggnationen används vår gamla matsal Verandan samt herrgårdens salonger som restaurang. Våra kockar tillagar smakfulla måltider med naturliga råvaror av hög kvalité. Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka middagstid så snart du kan, men senast vid incheckning. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika ytterligare dröjsmål.