SPA´T 7 MAJ

2014-05-07

6 maj

Nu ser vi förändringar snabbt på bygget. Det första intrycket är viktigt och vi jobbar på entrén och den fina muren som kommer att synas bredvid herrgården (se bild uppe till vänster). Idag kommer glasrutorna i gymmet på plats och vi kan lova en fantastisk miljö att träna i.

I stort sett allt skiffer är på plats i poolområdet (se bild nere till höger) och väggen där vattenfallet ska strila ner byggs just nu. Byggnationen av de tre olika bastu-sorterna har flytit på bra, uppe till höger syns ett smakprov från ångbastun.

En av våra två utomhuskällor gjuts inom kort, på den nedre bilden till vänster kan du få ett smakprov på utsikten som är helt okej även om vädret inte visar sig från sin bästa sida.

Vår efterlängtade SPA-chef, Frida Wahlman, är på plats. Just nu smider vi planer tillsammans med Helena Carlsson och Erika Lantz från Kerstin Florian. Hooks Herrgård SPA & Fitness kommer att arbeta efter Kerstin Florians koncept, vilket känns tryggt. Erika och Frida (som syns på bilden) kommer att ha ett nära samarbete gällande behandlingar och produkter.

Många av våra SPA-paket är redan klara, presentkort finns att köpa och nu planerar vi allt från personalkläder till medlemskort. Det är mycket att tänka på med ett helt nytt SPA.