SSQ Awards

2018-01-11

Årets konferenshotell.

Den 10 januari blev Hooks Herrgård en av tre finalister i kategorin ”Bästa Konferenshotell” på Scandinavian Service & Quality Awards 2017.

Tidningen Affärsresenären nominerade 30 anläggningar i Sverige som SSQ Award har låtit utvärdera under 2017, genom mystery shopping och analys av gästomdömen på största ratingsiterna online. Mystery shoppingen genomfördes av Better Business World Wide som har över 20 års erfarenhet av mystery shopping och andra kvalitetsmätningar. Gästomdömena är sammanställda av ReviewPro som har över direktuppkoppling mot 170+ online-ratingsiter, däribland TripAdvisor, Booking.com etc.

Anläggningarna har betygsatts på bemötande utifrån ovan parametrar samt förmågan att marknadsföra anläggningen och för Hooks Herrgård räckte det till en andra plats. Vinnare blev Noors Slott och på tredje plats kom Stenungsbaden Yacht Club.

-Vi är stolta över vår fantastiska personal, som är en förutsättning för att vi kan vara med och tävla om en topplacering bland Sveriges konferenshotell, säger Hans Edberg, VD Hooks Herrgård.

På bilden syns Jonas Sjöqvist Grandt, försäljningschef och Therese Edberg, marknadsansvarig, som emottog diplomet i Stockholm.