Spapaket erbjudande

Unna dig vardagslyx med en spaupplevelse mitt i veckan. Några mil utanför Jönköping, i Småland, ligger Hooks Herrgård vackert intill Hokasjöns lugna vatten. Här har du naturen runt knuten och kan verkligen ta dig tid för avkoppling. I det härliga spat kan du ta sköna bad i varma & kalla källor och njuta i bastulandskap med upplevelseduschar. Möjlighet finns för att boka sköna behandlingar och träning på gym eller i grupp erbjuds för den som vill ha lite mer aktivitet. På kvällen serveras en trerätters middag efter säsongens smaker i herrgårdens nya restaurang, efteråt sover du gott i den lugna miljön och vaknar med ny härlig energi där dagen bjuder på frukostbuffé och mer avkoppling i spat.

SPAPAKET ETT DYGN
Tillgång till spa & fitness
Lån av badrock, tofflor och handduk
Herrgårdens trerätters middag
Övernattning, del i dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé

Ankomstdag                     Pris per person
Ord pris         
Måndag-fredag 1 489 kr 1 985 kr
Enkelrumstillägg 300 kr
Rum i herrgården tillägg 500 kr

Erbjudandet gäller i mån av plats med ankomst senast 31 mars 2020 (ej röda dagar).

Boka online

Information

Erbjudandet gäller vid bokning online, uppge kampanjkod: Stadium för att ta del av kampanjen.

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst. Det finns också möjlighet att uppgradera rummet till ett stort dubbelrum, rum i herrgården eller svit. Kontakta oss för priser.

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering och tillgång till spa & fitness från kl 15.00 till kl 11.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00. Som boende gäst har du tillgång till spa från kl 07.00, spaanläggningen är bemannad 09.00-20.00. Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov.

Restaurang

Våra kockar tillagar en smakfull middag med naturliga råvaror av hög kvalité. Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka middagstid så snart du kan, men senast vid incheckning. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika ytterligare dröjsmål.

Vi anser att vinet är en viktig del i middagen, där vinet förhöjer smakerna. Vår sommelier rekommenderar väl valda viner till kvällens meny, förbered din njutning med att förbeställa vårt vinpaket. I kvällens vinpaket ingår: Ett glas till förrätt, ett glas till varmrätt samt ett glas till dessert, pris från 350 kr.