TJEJHELG

2015-03-09

dans med tobias

​I helgen arrangerades en tjejhelg med fitnesstema på Hooks Herrgård, där över 70 tjejer lockades till Småland för att träna, äta gott och njuta av spa. I samarbete med Diana Lahdo och hennes instruktörer kunde herrgården för andra året i rad anordna denna uppskattade helg.

På lördagen gästades tjejerna av Tobias Karlsson, som många känner igen från Let´s Dance och En dans på rosor. Programmet erbjöd två dansklasser med Tobias på lördagen och under eftermiddagen fanns det även Body Combat och Löpskola med Diana att prova på för de som ville. Efter passen provade tjejerna på det nya spat, för att njuta av sköna bad och avkoppling. Till kvällen serverades en mycket smakfull trerätters middag i herrgårdens restaurang. Efter middagen minglades det i salongerna, innan det var dags för att vila kropp och själ.

På söndagens morgon väntade en härlig frukostbuffé med en fantastisk utsikt över Hokasjön innan det var dags för föreläsning. Diana, som även är kostrådgivare, pratade om kost-stress-träning och bjöd på lite tips om vad man ska tänka på i dagens stressade samhälle. Föreläsningen följdes upp av goda och nyttiga mellanmål som varvades med härliga träningspass båda inomhus och utomhus. Boot Camp, Soma Move, Sha´bam, Af´ho, Funktionell Stabilitet och Zumba bjöds det på under söndagen och ett härligt vårväder var pricken över i:et.

En deltagares sammanfattning av helgen: ”En kanonhelg med härliga deltagare och inpirerande instruktörer. Trots att man är helt slut, så var detta en energiboost!”