Drömmer du om ett herrgårdsbröllop?

023.photobysabina_tabakovic

Vi erbjuder en sagolik miljö, hänförande utsikt från våra festlokaler och gourmetmat av högsta klass. Tillsammans med er skapar vi den förtrollande bröllopsdagen ni alltid drömt om. Ägna er åt varandra och låt oss ta hand om bröllopsfesten!

BRÖLLOPSPAKET MED BOENDE

Brudens skål i mousserande vin och tre canapéer vid ankomst
Trerätters meny med tre väl valda viner på Verandan
Kaffe och bröllopstårta
Övernattning, del i dubbelrum
Frukostbuffé

Pris per kuvert från 2595 kr inkl. moms

Festlokal

Bröllopsmiddagen serveras på Verandan, där 30-65 personer ryms, och efteråt välkomnar vi er att fortsätta ert firande i vår engelska pub alternativt Bistron (i vårt golfcenter).

Blommor och dekorationer

Kostnad för blomsterarrangemang till bordet tillkommer efter önskemål.

Övernattning

Vi vill att era gäster ska få en totalupplevelse och kunna stanna på festen så länge som möjligt, därför bokar du bröllopspaket med boende hos oss. Se våra hotellrum.

Vigsel

Vigselmöjligheterna är många då vi har 9 kyrkor inom radien av 2 mil, t.ex. Vaggeryds Kyrka, Byarums Kyrka och Ödestugu Kyrka. För er som inte vill ha ert bröllop i kyrkan finns möjlighet till vigsel i en av salongerna, på bryggan vid sjön, på ön eller på golfbanan. Se Svenska Kyrkan

Fotografering

Vi rekommenderar gärna en fotograf för att fånga ögonblicken under er bröllopsdag. Sabina Tabakovic är en av de fotografer som har fotograferat lyckliga par på deras bröllopsdag. Dayfotografi fångar också de bästa stunderna från er bröllopsdag på ett vackert sätt och se fina bilder från ett bröllop på Hooks Herrgård av Anna på Kullafoto.

Här kan du se en film från Anne & Morgans bröllop från sommaren 2015,  bröllop på Hooks Herrgård

Extra lyx för era gäster

Om ni vill unna era gäster något extra rekommenderar vi att bjuda dem på spa dagen efter bröllopet. Ni kan ge en sparitual med produkter från Kerstin Florian i gåva, så ser vi till att den finns på rummet när gästerna anländer.

Inför bröllopet

När du bokar bröllop på Hooks Herrgård har du stora möjligheter att ta hand om din kropp innan vigseln. Här finns underbara behandlingar både till den blivande bruden och brudgummen, med allt från K-lift, olika kroppsbehandlingar till fotvård.