Eva & Martin

skogeryd bröllop

Den 12 juni 2010 hade vi vårt bröllop på Hooks herrgård, en upplevelse som vi alltid kommer att minnas…

Vi ville ha ett bröllop där gästerna skulle ha roligt, det skulle vara god mat och gott vin, vi ville ha ett enkelt och genomtänkt upplägg utan att det skulle bli för formellt och stelt samt vackra lokaler och omgivning eftersom vi också skulle gifta oss på samma plats som vi har festen.

Valet hamnade därför på Hooks Herrgård som vid första anblicken skulle kunna tänkas leva upp till detta – och de uppfyllde våra förväntningar med råge!

Vi träffades ett par gånger för att planera bröllopet och provsmaka maten. Vår upplevelse var att Hooks Herrgård var mycket serviceminded och tillmötesgående i våra önskemål samt kom med egna förslag vilket vid uppskattade. Ingenting var krångligt för dem. Det märks att de har haft flera bröllop tidigare, och att de vet vad som är viktigt att tänka på.

När den stora dagen kom så var vår plan att gifta oss utomhus med det svenska sommarvädret satte stopp för det – istället arrangerades snabbt en lokal inne på herrgården om för att bli bröllopsrum, efter snabbt agerande av bland annat personalen på Hooks Herrgård. Efter våra ”ja” så hade vi bröllopsskål med champagnesabrering och snittar på trappan utanför entrén.

Middagen var otroligt god och många uppskattade både maten och vinet. Både hovmästaren och serveringen gjorde ett bra jobb då de synkade med toastmasters och serverade på ett proffsigt sätt. Lokalerna på herrgården är väldigt mysiga och de fungerade också bra när det var röj till liveband till en bit efter midnatt. För de som inte gett upp fortsatte festen i herrgårdens engelska pub som vi fick vara i så länge vi vill. Vid gryningen stängdes festen och ett lyckligt bröllopspar gick och lade sig i bröllopssviten.

Hooks Herrgård var en anledning till att vår bröllopsdag blev bättre än vad vi hade vågat hoppas. Det bästa var att vi kände oss 100% säkra på att personalen skulle göra ett bra jobb och vi var helt trygga med att allt skulle fungera, och om det inte skulle göra det så visste vi att de skulle de lösa det på ett flexibelt sätt ändå. Utöver detta så blir det ännu roligare att planera ett bröllop när man får ett sådant trevligt, proffsigt och tillmötesgående bemötande som vi fick. Vi kan starkt rekommendera att ha era bröllop på Hooks Herrgård!

Varma hälsningar från Eva & Martin Skogeryd