Nina & Roger

”Vi hade sett fram emot 8:e oktober 2011 väldigt länge, det var då vi gifte oss i Ödestugu Kyrka och hade vår bröllopsfest på Hooks Herrgård. Med hjälp av herrgårdens proffsiga personal gick allt från planering till genomförande av festen klockrent. Vi kände hela tiden ett förtroende från personalen samt att de verkligen lyssnade på och försökte tillmötesgå våra speciella önskemål på ”våran” dag.

Man får verkligen känslan av att ”ingenting är omöjligt” på Hook för att citera en tävlingsinriktad fd skidåkare från TV. Trots att herrgården var mer eller mindre var fullbokad kände vi nästan att det var vi  som abonnerat hela stället. Övriga gäster märkte vi inte av alls.

Ska man beskriva Hooks Herrgård med två ord väljer vi: Flexibilitet och Proffsighet

Maten och vinerna i kombination med kunnig och diskret serveringspersonal gör att middagen blir en riktig succé! Vi hade sedan kaffe och tårta i en annan lokal. Väldigt uppskattat av gästerna att få flytta runt lite mellan dom stående inslagen på en bröllopsfest. Om man sedan vill hålla på till småtimmarna, vilket vi ville och gjorde, så håller man till i den charmiga puben för en privat fest som ligger avskilt om man vill höja ljudnivån.

Att dagen efter vakna upp i herrgårdsmiljö och avnjuta en frukostbuffé med utsikt över hokasjön avslutar ett bröllopsdygn som vi aldrig kommer att glömma. Vår bröllopsdag blev precis så perfekt som vi hade hoppas på, detta mycket tack vare personalen och alla möjligheter som finns på Hooks Herrgård.

Går just Ni i giftastankar så tycker vi att Ni absolut ska överväga att ha Er bröllopsfest på Hooks Herrgård.”

Varma hälsningar från Nina & Roger