Golfpaket flera dagar

hook golbana_flyg1 (w800_q85_u)

Unna dig några härliga golfdagar på våra två 18 håls banor, passa på att ta lektioner av våra duktiga pro:s och njut av god mat och dryck i golfrestaurangen och på Herrgården.

På Hooks Herrgård, ett par mil söder om Jönköping, finns två golfbanor – Parkbanan och Skogsbanan. När du bokar en golfweekend eller ett golfpaket på Hooks Herrgård har du allt du önskar på samma ställe – både golfbanor, hotellrum och restauranger.

Du bor i något av våra rum, som ligger 50-100 meter från första tee. Många golfare föredrar ett rum i Sörlängan, som ligger närmast golfbanan. Andra önskar ett rum i Strandstugan, där man kan ta ett kliv ut på terrassen för att ta sitt morgondopp.

Efter golfrundan bjuds på en tre rätters middag i Herrgårdens restaurang, med fantastisk utsikt över Hokasjön och hål nummer 7 på Parkbanan.

GOLFPAKET EN VECKA
Sju greenfee
Tre rätters middag, sex kvällar*
Övernattning i dubbelrum, sex nätter
Frukostbuffé, sex dagar

Pris från 9 900 kr per person
Enkelrumstillägg 1200 kr

GOLFPAKET FEM DAGAR
Fem greenfee
Tre rätters middag, fyra kvällar*
Övernattning i dubbelrum, fyra nätter
Frukostbuffé, fyra dagar

Pris från 7 000 kr per person
Enkelrumstillägg 1000 kr

GOLFPAKET FYRA DAGAR
Fyra greenfee
Tre rätters middag, tre kvällar*
Övernattning i dubbelrum, tre nätter
Frukostbuffé, tre dagar

Pris från 5 250 kr per person
Enkelrumstillägg 800 kr

* Vecka 26-32 serveras herrgårdens trerätters middag på buffé, boka våra sommarpaket

Guldkant

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Det finns möjlighet att göra genom att uppgradera ditt rum till en svit eller ett större rum i Herrgården, beställa ett VIP-paket till rummet eller vinpaket till middagen. Det finns också möjlighet att uppgradera rummet till ett stort dubbelrum, rum i herrgården eller svit. Kontakta oss för priser.

Kvällens meny

Våra kockar tillagar en smakfull tre rätters middag med naturliga råvaror av hög kvalitet. Kvällens meny är förbestämd, så meddela oss om eventuella allergier i förväg. På så sätt har vi större möjlighet att tillaga något speciellt för dig.

Vinpaket

Vi anser att vinet är en viktig del i middagen, eftersom vinet förhöjer smakerna. Vår sommelier rekommenderar väl valda viner till kvällens meny, förbered din njutning med att förbeställa vårt vinpaket. I kvällens vinpaket ingår: ett glas till förrätten, ett glas med påfyllning till varmrätten och ett glas till desserten. Pris från 350 kr.