Välkommen till oss

Tack för din bokning av golfpaket på Hooks Herrgård. Vi hoppas att du ser fram emot ditt besök lika mycket som vi gör. Nedan finns information som kan vara bra för dig att veta inför din vistelse:

In- och utcheckning
Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Kvällens middag serveras i herrgårdens restaurang från 18.30-21.00 och vi rekommenderar att du bokar middagstid i receptionen, senast vid incheckning.

Golf
Om du ej hade golf-ID tillgängligt vid bokningstillfället ber vi dig återkomma med det inom en vecka.

Restaurang
Vår kravmärkta frukostbuffé serveras kl 7.00-9.30 vardag och 7.00-10.30 helg. Utcheckning från rummet senast kl 11.00 på avresedagen.

För att möta marknadens behov renoverades herrgårdens restaurang och kök vintern 2018/2019.

Spa
Om du har bokat spa som tillägg till ditt golfpaket finns din badrock på rummet. I spareceptionen får du låna handduk samt får ett par tofflor som du gärna får ta med dig hem efter vistelsen. Spat är bemannat 9.00-20.00 och med spaentré har du tillgång till spa från 15.00-20.00 på ankomstdagen samt 7.00- 11.00 på avresedagen (viss städning förekommer under morgontimmarna). Om du vill boka till spaentré på plats ber vi dig kontakta receptionen i herrgården eller spa. Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov (se tider för dagspa här).

Övrigt
Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst. Det finns möjlighet att reservera plats till våra träningspass ca 14 dagar innan i timecenter.

Vid avbeställning senare än 10 dagar före ankomstdatum debiteras 50 % av värdet. Senare än fyra dagar före ankomstdatum debiteras 100 % av värdet. Därefter är avbokningen kostnadsfri mot uppvisande av läkarintyg.

Vid betalning med presentkort ber vi dig lämna presentkortet i receptionen vid ankomst.


Varmt välkommen till Hooks Herrgård.