Påskpaket med golf

Påsken på Hooks Herrgård bjuder på lite extra lyx, tradition och här kanske årets första runda spelas?

I vårt påskpaket ingår en greenfee på Park eller Skogsbanan och på kvällen serveras en härlig trerätters middag i herrgårdens salonger. Efter en god natts sömn serveras en kravmärkt frukost innan dagen bjuder in till härliga aktiviteter. Varför inte boka tvådygnspaket för extra avkoppling? Om du vill ha tillgång till spa efter golfrundan går det givetvis boka till på alla våra paket.

PÅSKPAKET
En greenfee
Herrgårdens trerätters middag
Övernattning i dubbelrum
Frukost

Ankomstdag         Pris/person
Skärtorsdag               från 1 485 kr
Långfredag                från 1 785 kr
Påskafton                   från 1 785 kr
Påskdagen                  från 1 585 kr
Annandag påsk         från 1 185 kr

Enkelrumstillägg 300 kr
Tillägg rum i herrgården 500 kr/person och dygn
Tillägg spa 300 kr per dag

Barn 0-4 år gratis, 5-14 år 480 kr per dygn, i extra säng (Tillägg juniorgreenfee 200 kr)

Se även påskpaket med spa

Guldkant

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Det finns möjlighet att göra genom att uppgradera ditt rum till en svit eller ett större rum i Herrgården, boka spa eller behandling, beställa ett VIP-paket till rummet eller vinpaket till middagen.

Restaurang

Våra kockar tillagar smakfulla måltider med naturliga råvaror av hög kvalité. Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka middagstid inom en vecka från bokningen. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika ytterligare dröjsmål.

Vi anser att vinet är en viktig del i middagen, där vinet förhöjer smakerna. Vår sommelier rekommenderar väl valda viner till kvällens meny, förbered din njutning med att förbeställa vårt vinpaket. I kvällens vinpaket ingår: Ett glas vin till förrätten, ett glas vin till varmrätten samt ett glas vin till desserten, pris från 350 kr.