Bästa golfupplevelsen

Sand - Hook golfpaket

Kombinera två kända golfbanor och få en golfupplevelse i toppklass. Du spelar en utmanande golfrunda på Sand GC, äter en smakfull middag och bor i en unik miljö på Hooks Herrgård, söder om Jönköping och spelar därefter på Hooks Herrgårds Park- eller Skogsbana.

SAND – HOOK, TVÅ DYGN
En geenfee på Sands GC
Två greenfee (på Park -eller Skogsbanan)
Tre rätters middag, två kvällar
Övernattning i dubbelrum, två nätter
Frukostbuffé, två dagar

Pris 4 100 kr per person
Enkelrumstillägg 400 kr

SAND – HOOK, ETT DYGN
En greenfee på Sands GC
Trerätters middag
Övernattning i dubbelrum
Frukostbuffé
Greenfee på Park -eller Skogsbanan

Pris 2 785 kr per person
Enkelrumstillägg 300 kr

Guldkant

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Det finns möjlighet att göra genom att uppgradera ditt rum till en svit eller ett större rum i Herrgården, beställa ett VIP-paket till rummet eller vinpaket till middagen.

Kvällens meny

Våra kockar tillagar en smakfull tre rätters middag med naturliga råvaror av hög kvalitet. Kvällens meny är förbestämd, så meddela oss om eventuella allergier i förväg. På så sätt har vi större möjlighet att tillaga något speciellt för dig.

Vinpaket

Vi anser att vinet är en viktig del i middagen, eftersom vinet förhöjer smakerna. Vår sommelier rekommenderar väl valda viner till kvällens meny, förbered din njutning med att förbeställa vårt vinpaket. I kvällens vinpaket ingår: ett glas till förrätten, ett glas med påfyllning till varmrätten och ett glas till desserten. Pris från 335 kr.

Sand Golf Club
by Arthur Hills & Steve Forrest Jönköping, Sweden

En av världens mest berömda golfbanearkitektfirmor besökte Jönköping hösten 2003. Man letade efter en plats med ren sandjord för att ha de ultimata förutsättningarna att bygga en golfbana av yttersta världsklass! När man fann denna unika sandtäckt insåg man möjligheterna att skapa något som denna del av Europa aldrig tidigare skådat. En inlands linksbana med de bästa ingredienserna från Irland och Skottland. Banan erbjuder en riktig utmaning med spektakulära hål och Sveriges kanske bästa greener. Belöningen efter rundan väntar i det magnifika klubbhusets restaurang.

I Amerikanska Golf Digest ranking över de 100 bästa banorna utanför USA är Sand är en av endast två svenska golfbanor som återfinns på listan och rankas som världens 82:a bästa bana. Läs mer om Sand GC

sand