Bästa golfupplevelsen

Kombinera två kända golfbanor och få en golfupplevelse i toppklass. Du spelar en utmanande golfrunda på Sand GC, äter en smakfull middag och bor i en unik miljö på Hooks Herrgård, söder om Jönköping och spelar därefter på Hooks Herrgårds Park- eller Skogsbana.

SAND – HOOK, TVÅ DYGN
En geenfee på Sands GC
Två greenfee (på Park -eller Skogsbanan)
Herrgårdens trerätters middag*, två kvällar
Övernattning i dubbelrum, två nätter
Frukostbuffé, två dagar

Pris 4 570 kr per person
Enkelrumstillägg 400 kr, rum i herrgården 1000 kr/person

SAND – HOOK, ETT DYGN
En greenfee på Sands GC
Herrgårdens trerätters middag*
Övernattning i dubbelrum
Frukostbuffé
Greenfee på Park -eller Skogsbanan

Pris från 2285-2685 beroende på ankomstdag
Enkelrumstillägg 300 kr, rum i herrgården 500 kr/person
Priset är angivet per person inkl moms

* Vår trerätters middag serveras på buffé vecka 26-33

Guldkant

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Det finns möjlighet att göra genom att uppgradera ditt rum till en svit eller ett större rum i Herrgården, beställa ett VIP-paket till rummet eller vinpaket till middagen.

Restaurang

Våra kockar tillagar smakfulla måltider med naturliga råvaror av hög kvalité. Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka middagstid inom en vecka från bokningen. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika ytterligare dröjsmål.

Vi anser att vinet är en viktig del i middagen, där vinet förhöjer smakerna. Vår sommelier rekommenderar väl valda viner till kvällens meny, förbered din njutning med att förbeställa vårt vinpaket. I kvällens vinpaket ingår: Ett glas vin till förrätten, ett glas vin till varmrätten samt ett glas vin till desserten, pris från 350 kr.

by Arthur Hills & Steve Forrest Jönköping, Sweden

En av världens mest berömda golfbanearkitektfirmor besökte Jönköping hösten 2003. Man letade efter en plats med ren sandjord för att ha de ultimata förutsättningarna att bygga en golfbana av yttersta världsklass! När man fann denna unika sandtäckt insåg man möjligheterna att skapa något som denna del av Europa aldrig tidigare skådat. En inlands linksbana med de bästa ingredienserna från Irland och Skottland. Banan erbjuder en riktig utmaning med spektakulära hål och Sveriges kanske bästa greener. Belöningen efter rundan väntar i det magnifika klubbhusets restaurang.

I Amerikanska Golf Digest ranking över de 100 bästa banorna utanför USA är Sand är en av endast två svenska golfbanor som återfinns på listan och rankas som världens 82:a bästa bana. Läs mer om Sand GC


Välkommen till en golfupplevelse utöver det vanliga!