Seniorgolf 2018

SONY DSC

Är du över 55 år och vill unna dig några härliga dagar med golf, god mat och skön avkoppling. Passa på att besöka oss i början på veckan, då det är som lugnast på golfbanan. Här finns allt du önskar på samma ställe – både golfbanor, hotellrum och restauranger. Du bor i något av våra hotellrum, som ligger 50-100 meter från första tee. Vid bokning av seniorgolf i två dygn finns möjlighet för att spela både Parkbanan och Skogsbanan. Efter golfrundan bjuds på en härlig middag i Herrgården.

SENIORGOLF TVÅ DYGN
Två greenfee
Herrgårdens trerätters meny eller middagsbuffé, två kvällar*
Övernattning, del i dubbelrum, två nätter
Kravmärkt frukostbuffé, två dagar

Pris 2 800 kr per person, gäller med ankomst söndag
Enkelrumstillägg 500 kr

SENIORGOLF ETT DYGN
En greenfee
Herrgårdens trerätters meny eller middagsbuffé*
Övernattning, del i dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé

Pris 1 585 kr per person och dygn, gäller med ankomst söndag eller måndag
Enkelrumstillägg 300 kr

Erbjudandet gäller för alla över 55 år med ankomst. Uppge: Seniorgolf vid bokning

* Den 1 oktober 2018 till 30 april 2019 serveras herrgårdens trerätters middag på buffé pga renovering av herrgårdens restaurang. Under ombyggnationen används vår gamla matsal Verandan samt herrgårdens salonger som restaurang.

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka till spaentré, en behandling eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst. Det finns också möjlighet att uppgradera rummet till ett stort dubbelrum, rum i herrgården eller svit. Kontakta oss för priser.

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00, utcheckning från rummet senast kl 11.00.

Kvällens meny

Våra kockar tillagar en smakfull middag med naturliga råvaror av hög kvalité. Vi har en förbestämd meny för kvällen, så meddela oss om eventuella allergier i förväg. Då har vi större möjlighet att tillaga något speciellt för dig.

Vinpaket

Vi anser att vinet är en viktig del i middagen, där vinet förhöjer smakerna. Vår sommelier rekommenderar väl valda viner till kvällens meny, förbered din njutning med att förbeställa vårt vinpaket. I kvällens vinpaket ingår: Ett glas till förrätten, ett glas med påfyllning till varmrätten samt ett glas till desserten, pris från 350 kr.