Sommarslaget

DSC05695

Välkommen att vara med på Hooks GK´s härliga golftävling sommarslaget den 30 juni till 1 juli. På lördagen spelas en fyrmanna-scramble på Skogsbanan kl 9.00 och är öppen för alla för anmälning. På banan bjuds på upplevelser & småtävlingar och på kvällen serveras herrgårdens trerätters middagsbuffé.

Efter frukost på söndagsmorgonen är det shotgunstart kl 9.00 på Parkbanan, där vi spelar Irish Greensome i tvåmannalag. Sommarslaget avslutas med lunch och prisutdelning.

SOMMARSLAGET 30/6-1/7
Golftävling, fyrmanna scramble
Herrgårdens trerätters buffé
Övernattning, del i dubbelrum
Frukostbuffé
Golftävling, tvåmanna lag
Lunchbuffé och prisutdelning

Pris 2 100 kr per person
Enkelrumstillägg 300 kr
Tillägg spa 300 kr

Information

Plats på tävlingen bokas direkt på golf.se, tänk på att boka tävling båda dagarna.

Tävlingen är sponsrad av Hooks Herrgård, Värdens Vin, Hooks Golfcenter, J-Södra och HV71.

Guldkant

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Det finns möjlighet att göra genom att uppgradera ditt rum till en svit eller ett större rum i Herrgården, köpa till spaentré eller behandling, beställa ett VIP-paket till rummet eller vinpaket till middagen.

Ej boende

Om du vill vara med på tävlingen, men inte bo på Hooks Herrgård finns det möjlighet att boka din plats på golf.se. Dessa alternativ är tillgängliga:

  • Lördag (golftävling och lunchbuffé) 225 kr för medlem och 525 kr för icke medlem
  • Söndag (golftävling och lunchbuffé) 225 kr för medlem och 525 kr för icke medlem

För ej boende sker förskottsbetalning till Hooks GK, swishnummer 123 155 72 06. Betalningsreferens ska innehålla namn och golf-ID för samtliga spelare. Anmälan är godkänd när pengarna finns på angivet konto.