Svensk Golf Garmin Tour 2 augusti

Nu är det dags för tredje upplagan av Svensk Golf Garmin Tour och nytt för i år är att en av deltävlingar är på Hooks GK den 2 augusti.

Touren har fått många glada tillrop, så vi är stolta över att kunna bjuda in till en av Sveriges roligaste golfdagar. Utöver högklassiga prisbord tillsammans med våra partners kvalificerar sig de bästa lagen till semifinalen på Ekerum Resort den 7-8 september. Efter vad som brukar bli en knivskarp gallring i semifinalen kommer fyra lag att kunna se fram emot en fantastisk vecka på spektakulära Thracian Cliffs i Bulgarien där finalen avgörs. Med andra ord finns det goda skäl att börja slipa på laguppställningen redan nu. Förhoppningsvis får vi möta båda nya och bekanta ansikten på någon av de nedanstående deltävlingar.

För boende i anslutning till tävlingen finns möjlighet att bo på Hooks Herrgård, en pitch från första tee. Kom dagen innan för inspel, bo över och koppla av efter tävlingen eller varför inte unna dig en tre dagars golfweekend och få de bästa förutsättningarna för att lyckas på Svens Golf Garmin Tour.

SVENSK GOLF GARMIN TOUR
Herrgårdens trerätters middagsbuffé
Övernattning, del i dubbelrum
Frukostbuffé
Greenfee

Pris 1 400 kr per person
Två dygn 2 400 kr per person

Enkelrumstillägg 300 kr
Tillägg spa 300 kr/dag

Erbjudandet gäller med ankomst den 1 eller 2 augusti.

Om tävlingen

Med Svensk Golf Tour vill vi skapa härliga golf-fester runtom i landet och vi siktar därför på dubbla shotgunstarter på varje anläggning. Spelformen texas scramble är vald för att vi vill ge er alla en chans att vara med då vi tycker att deltagandet är primärt och resultatet sekundärt. Totalt arrangeras 28 deltävlingar på 14 anläggningar under sommaren 2018 och det vinnande laget från varje kval spelar därefter semi-final på Ekerum Resort Öland i september. Från Ekerum kvalar sig fyra lag vidare till finalen som avgörs på Thracian Cliffs i Bulgarien.

Startavgift: 250kr/pers (1000kr/lag) exklusive ev greenfee om du ej är medlem på aktuell bana.

Anmälan: via Min Golf på Svenskgolf.se alternativt hos respektive klubb.

Spelform:
4-manna Texas Scramble med Golfförbundets rekommendation om beräkning av spelhcp, enligt den nedladdningsbara filen nedan:

Svensk Golf Garmin Tour 2018 – Tävlingsbestämmelser