Vill du bli bättre på golf?

Golfskola

Är du nybörjare och vill gå en intensivkurs? Vill du utveckla ditt golfspel och önskar ett träningsschema? Golfshopen erbjuder olika golflektioner, nybörjarkurser och juniorträningar. För mer information se golfshopens hemsida, kontakta vårt golfcenter för prisförslag.

Pauls Golfskola

Tillsammans med Pauls Golfskola erbjuds fortsättningskurser för alla nivåer. Deltagarna blir indelade i grupper efter hcp och tränar därför med golfare på er egen nivå. Instruktören har gott om tid att hjälpa dig med ditt spel, då det är max sex deltagare per grupp.

Helgkurserna är perfekt för dig som vill få en snabb genomgång av ditt spel och samtidigt spela på Park- och Skogsbanan.

Sommarkurserna är för dig som vill njuta av Hooks Herrgård när vädret är som bäst. Här har vi mer tid att ändra på din sving (om så behövs…). Efter avslutat golfpass kan du svalka dig i Hokasjön.

Pauls Golfskolas utlärningsmetod är enkel. Ju mindre att tänka på desto bättre. Du märker snart att du får små, enkla förändringar att tänka på och blir förvånad över dina snabba framsteg.
Läs mer om de olika kurserna samt se kursplan på Pauls Golfskola.