Training Camp 14-16 augusti

För första gången arrangerar Jenny Hagman och Helen Alfredsson sitt populära Training camp i Sverige och den 14-16 augusti bjuder de in till en helg fylld med golf, träning, spa och god mat på Hooks Herrgård.

Under helgen kommer det att bli mycket träning med två träningstillfällen där fokus är på din sving och ditt närspel, coaching på banan av både Jenny och Helen, en föreläsning med fokus på mental styrka, samt två yogapass med inriktning mjuka och enkla övningar som jobbar med din andning och din rörlighet och som alla kan vara med på. Vi kommer dessutom äta gott och har tillgång till anläggningens härliga spa under vistelsen.

Training camp-paket 14-16 augusti:
Golfträning två tillfällen
Två greenfee
Coachning på banan
Yogaklasser
Föreläsning
Lunchbuffé, två dagar
Middagsbuffé, två kvällar
Frukostbuffé, två dagar
Övernattning, två dygn
Tillgång till spa under vistelsen

Pris per person
6 995 kr, del i dubbelrum
Enkelrumstillägg 500 kr

För mer information kontakta Elisabeth på elisabeth.a@hooksherrgard.se

Boka din plats

Instruktörer:

Helen Alfredsson
Helen är en av Sveriges främsta kvinnliga golfproffs genom tiderna. Hon har spelat på både LPGA och Europatouren i många år. Hon har vunnit flera tävlingar på både LPGA och Europatouren, bland annat Women’s British Open, Nabisco Dinah Shore och hon har bland annat vunnit Evian Masters 3 gånger. Helen var med i Solheim Cup laget 8 gånger och var kapten 2007. Helen var som ung med i landslaget och tog en examen i International Business på United States International University 1988.

Helen började spela som proffs 1989 och spelar idag på det som heter The Legends Tour.  Under 2017 deltog hon i Senior LPGA Championship där hon delade en 3:e plats. Under 2018 kom Helen 6:a i US Women’s Senior Open och 2019 vann hon US Senior Open och Senior LPGA Championship.  Under 2019 släppte Helen också boken ”Ett vinnande slag” som handlar om hennes liv och sin karriär som golfproffs. Helen jobbar idag också då och då som tränare och coach, bland annat för Sandra Carlborg och deltar i olika träningsevent runt om i världen.

Jenny Hagman
Jenny Hagman är fd golfproffs, civilekonom och har jobbat som tränare och coach i över 20 år.  Jenny har synts i tidningen Svensk Golf under flera år har även arbetat som vd och marknadschef inom näringslivet. Idag är hon föreläsare, mental tränare och coach inom idrott-och ledarskap. Jenny har en bakgrund som Mindfulness-och MediYoga instruktör och väver ofta ihop träning för både kropp och sinne i sin träning både för golfare och icke-golfare.

Jenny driver också podden Idrott- och ledarskapspodden och har under 2018 släppt sin första träningsbok ”Stolt, stark & säker – en bok om helhetsträning för golfare”. Där hittar du profiler från golfvärlden, näringslivet och hälsobranschen. Du kan läsa mer om Jenny på www.jennyhagman.com