Aktivera dig

Spa & Fitness

Spa & Fitness

Unna dig och dina kollegor en skön stund i Hooks Herrgård Spa & Fitness. Här kan ni njuta av avkopplande bad, bastulandskap med upplevelseduschar, sköna behandlingar och träning.

Läs mer om Spa & Fitness

Golf

Golf

På området finns två fina 18-håls golfbanor, Parkbanan och Skogsbanan. Boka en golflektion med instruktör för dig som vill prova på eller finslipa ditt golfspel. Golflektionen ges i vår golfstudio eller på några av våra fina närspelsområden.

Läs mer om Golf

Cykling

Cykling

Hooks Herrgård bjuder in till härliga cykelupplevelser i vacker Småländsk skogsmiljö precis utanför dörren. Att ta med cykeln till Hook är lika självklart som golfklubborna. Ge er ut på egen hand, inspireras av våra ruttförslag eller hyr cykel och boka guide från Cycling Jönköping.

Provningar

Provningar

På Hooks Herrgård finns det möjlighet att prova drycker som vin, champagne, öl och sprit men vi erbjuder även provningar med choklad eller glass för den som önskar.

Läs mer om provningar

Nöje

Nöje

Hos oss finns en aktivitet för alla. Vi erbjuder aktiviteter som På Spåret och Musikquiz för att testa era kunskaper. Dryckesprovningar, chokladprovning oh glassprovning för att väcka ert smaksinne. Tävlingar och utmaningar för grupper som svensexor och möhippor. Vi hjälper till med bokning av underhållning.

Läs mer om Nöje

I naturen

I naturen

Närheten till naturen skapar avkopplande aktiviteter i härlig miljö. Omgivningen erbjuder: Promenadstråk och cykelleder, fiske, båtar och bad.

Läs mer om I naturen

Tennis

Tennis

Sonarp TKs tennisbana och klubbstuga ligger endast 3 km från Hooks Herrgård.

Läs mer om Tennis

För barnen

För barnen

Här finns möjlighet till bad i Hokasjön. Vissa datum och tider välkomnar vi barn från 5 år till vårt spa. Under vintertid hoppas vi vädret tillåter till att åka skridskor, längdskidor, spark och pulka. Hör gärna med oss vilka förutsättningar som finns precis innan ankomst och ta med lämplig utrustning. I närheten finns flera utflyktsmål som passar många barns intressen.

Läs mer om För barnen

Nöjespaket

Nöjespaket

Ta med dina vänner på en utekväll i Jönköping. Ni bor bra och äter gott på Hooks Herrgård och roar er på Harrys nattklubb , Klubb Red och Sliver Night Club.

Vi bjuder på inträde.

Läs mer om Nöjespaket

Utflyker inom 5 mil

Utflyker inom 5 mil

För möbelintresserade finns mycket att titta på i närområdet. Både möbelriket och antikviteter finns på nära håll.

I Jönköping finns stort utbud av aktiviteter, så som shopping, bad och kultur.

Läs mer om Utflyker inom 5 mil

Utflykter inom 10 mil

Utflykter inom 10 mil

Förflytta tid och rum för en stund och gör ett besök mitt i vilda västern. På High Chaparral trivs både vuxna och barn. Ta en tur längs Vätterns strand och gör ett stopp i polkagris-staden Gränna och ta färjan till Visingsö. Åk skidor på Isabergs Skidanläggning, som är Sydsveriges största anläggning med tio pister och en fallhöjd på 150 meter.

Läs mer om Utflykter inom 10 mil

Utflykter inom 15 mil

Utflykter inom 15 mil

När man är i Småland på genomresa är glasriket värt ett besök. Gör ett stopp vid Kosta Outlet och titta in på Kosta Boda Art Hotel. För barnen väntar en sagolik upplevelse på Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby eller en spännande vandring bland djuren på Borås Djurpark.

Läs mer om Utflykter inom 15 mil