Horisontaldusch

horisantaldusch

I behandlingsdelen kommer man kunna njuta av den horisontella duschen från Dornbracht som förflyttar spa-upplevelsen till en helt ny dimension. Som första SPA i Norden kommer Hooks Herrgård kunna erbjuda sina gäster en behandling där vattenkoreografier harmonierar sinne, kropp och själ och ger den totala avslappning som bara är möjligt när man ligger ned.

Scenario 1:
Balancing. En mild massage på ryggen. Vattenmassagen fortsätter med varierande duschar (33-38 °C) som börjar samtidigt vid axlarna samt fotsulorna och möts sedan på mitten av kroppen. Även vattenflödet varierar. Resultatet är vattnets mjuka smekning och en ljuvligt balanserande effekt.

Scenario 2:
Energizing. Den kaskadliknande vattenstrålen gör det här scenariot otroligt upplivande. Vatten kommer från olika och motsatta riktningar. Fina vattenstrålar följs av trummande regn som återigen avbryts av milda vattenstrålar – i harmonisk kombination med temperaturväxlingar (33-38 °C).

Scenario 3:
De-Stressing. Horizontal Shower ger fullständig avslappning – den typ som bara är möjlig när man ligger ner. Spänningar i huvudet, nacke och i musklerna fullkomligen rinner bort , vardagsstressen sköljs av i takt med vattnet. Kropp och sinne blir märkbart upplivade.

Horisontalduschen ingår i våra signaturbehandlingar samt kroppsbehandling i duorum.