Horisontaldusch

I behandlingsavdelningen kan man kunna njuta av den horisontella duschen från Dornbracht som förflyttar spa-upplevelsen till en helt ny dimension. Som första SPA i Norden kan Hooks Herrgård erbjuda sina gäster en behandling där vattenkoreografier harmonierar sinne, kropp och själ och ger den totala avslappning som bara är möjligt när man ligger ned.

Scenario 1:
Balancing. En mild massage på ryggen. Vattenmassagen fortsätter med varierande duschar (33-38 °C) som börjar samtidigt vid axlarna samt fotsulorna och möts sedan på mitten av kroppen. Även vattenflödet varierar. Resultatet är vattnets mjuka smekning och en ljuvligt balanserande effekt.

Scenario 2:
Energizing. Den kaskadliknande vattenstrålen gör det här scenariot otroligt upplivande. Vatten kommer från olika och motsatta riktningar. Fina vattenstrålar följs av trummande regn som återigen avbryts av milda vattenstrålar – i harmonisk kombination med temperaturväxlingar (33-38 °C).

Scenario 3:
De-Stressing. Horizontal Shower ger fullständig avslappning – den typ som bara är möjlig när man ligger ner. Spänningar i huvudet, nacke och i musklerna fullkomligen rinner bort , vardagsstressen sköljs av i takt med vattnet. Kropp och sinne blir märkbart upplivade.

Horisontalduschen ingår i våra signaturbehandlingar samt kroppsbehandling i duorum.