Alla hjärtans dag

day-hooksspa-222

Unna dig och någon du tycker om en romantisk alla hjärtans dag  den 14 februari på vårt härliga spa.

Här kan ni simma i en 20 meter lång swimmingpool och ta ett avkopplande bad i våra varma & kalla källor. Njut i det vackra bastulandskapet med upplevelseduschar eller utomhus i en av våra varma källor intill sjökanten. Vår fitnessavdelning med gym och yogarum erbjuder träning för hela kroppen, på egen hand eller i grupp.

På kvällen serveras en trerätters middag i herrgårdens restaurang. Efter en god natts sömn serveras en kravmärkt frukost innan vårt spa inbjuder dig till mer avkoppling och sköna behandlingar.

Passa på att unna er en skön behandling, kanske en duobehandling i en utav våra spasviter. Tänk på att boka behandling i god tid.

ALLA HJÄRTANS DAG 14-15/2
Tillgång till spa & fitness
Lån av badrock, tofflor och handduk
Trerätters middag inkl kaffe
Övernattning, del i dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé

Pris 1 585 kr per person
Tillägg för boende i herrgården 200 kr/person
Enkelrumstillägg 300 kr

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst.

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering och tillgång till spa & fitness från kl 15.00 till kl 11.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00.

Spaanläggningen är bemannad 09.00-20.00, från kl 07.00 har du tillgång till swimmingpool, finsk bastu och gym. Observera att 15 februari har vi öppet för barn från 5 år kl 9.00-12.00, övrig tid är det åldergräns på 15 år i spat.