En slags skönare kväll

Kom in i värmen och njut av vårt spapaket `En slags skönare kväll´. Efter en tidig middag har du tillgång kvällspa när lugnet har lagt sig och dimman stiger från varma källor. Koppla av i en stressfri miljö, utan några tider att passa – bara en skön säng som väntar när dagen når sitt slut.

EN SLAGS SKÖNARE KVÄLL
Herrgårdens middagsbuffé, kl 18.30
Lån av badrock, tofflor och handduk
Kvällsspa kl 19-23.00
Ett glas mousserande vin i spabaren
Övernattning, del i dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé

Pris
Ankomst fredag 1 985 kr per person
Ankomst lördag 2 285 kr per person

Enkelrumstillägg 300 kr
(Rummen i herrgården är under renovering, klara 25 april)

Paketet kan bokas fredagar och lördagar från 19 oktober – 30 mars

Boka En slags skönare kväll online och få 10 % rabatt (använd kampanjkod online).

Boka online

Önskar du istället spa på eftermiddagen innan middagen kan du läsa mer om vårt spapaket.

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst. Det finns också möjlighet att uppgradera rummet till ett stort dubbelrum, rum i herrgården eller svit. Kontakta oss för priser.

Men en slags skönare kväll är ditt hotellrum klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering och tillgång till spa & fitness till kl 11.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00.

Som boende gäst har du tillgång till spat från 7.00 på avresedagen, spaanläggningen är bemannad från 9.00 till 23.00 på fredagar och lördagar för gäster med en slags skönare kväll. Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov.

Restaurang

För att möta marknadens behov bygger vi ut herrgårdens restaurang och kök. Under ombyggnad används vår gamla matsal Verandan & salongerna i herrgården som restaurang. Våra kockar tillagar en smakfull middagsbuffé med naturliga råvaror av hög kvalité. Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka middagstid så snart du kan, men senast vid incheckning. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika ytterligare dröjsmål.