Spapaket lördag

swimmingpool

Är du ute efter en skön och avkopplande lördag? Med ”En slags skönare kväll”  checkar du in på rummet från 16.00, så vi rekommenderar en skön promenad i den Småländska naturen innan du får tillgång till rummet. I herrgårdens restaurang avnjuts en trerätters meny kl 18.00, som kockarna omsorgsfullt komponerat efter säsongens smaker innan ni får tillgång till spaavdelningen där ni kan koppla av fram till kl 23.00. Efter en god natts sömn kan du njuta av frukostbuffén och en fantastisk utsikt över sjön, innan spat bjuder in till mer avkoppling eller ett träningspass innan hemresan.

I ”spapaket” har du istället tillgång till hotellrum och spa från 15.00. Under eftermiddagen njuter du av varma & kalla källor och kopplar av i vårt bastulandskap med upplevelseduschar. Passa på att ta ett uppfriskande dopp i sjön, ett energigivande träningspass eller unna dig en skön behandling. Herrgårdens trerätters meny serveras från kl 19.00 och innan det är dags för skönhetssömn bjuder salongerna in till en avkopplande stund. På morgonen väntar en härlig frukostbuffé i herrgårdens restaurang.

EN SLAGS SKÖNARE KVÄLL
Herrgårdens trerätters meny kl 18.00
Tillgång till spa & fitness kl 19-23.00
Ett glas mousserande vin i spabaren
Lån av badrock, tofflor och handduk
Övernattning, del i dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé

Pris
2 185 kr per person (från 1 januari 2285 kr per person)
Tillägg för boende i herrgården 200 kr/person
Enkelrumstillägg 300 kr

Kan bokas lördagar från oktober-april samt fredagar i advent.

SPAPAKET LÖRDAG
Tillgång till spa & fitness kl 15-20.00
Lån av badrock, tofflor och handduk
Herrgårdens trerätters meny
Övernattning, del i dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé

Pris
2 185 kr per person (från 1 januari 2285 kr per person)

Tillägg för boende i herrgården 200 kr/person
Enkelrumstillägg 300 kr

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst. Det finns också möjlighet att uppgradera rummet till ett stort dubbelrum, rum i herrgården eller svit. Kontakta oss för priser.

Om du väljer Spapaket är ditt hotellrum klart för incheckning kl. 15.00 och för dig med paketet En slags skönare kväll kl. 16.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering och tillgång till spa & fitness till kl 12.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00.

Spaanläggningen är bemannad 09.00-23.00 på lördagar. Från kl 07.00 har du tillgång till swimmingpool, finsk bastu och gym. Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov.

Kvällens meny

Våra kockar tillagar en smakfull tre rätters middag med naturliga råvaror av hög kvalité. Vi har en förbestämd meny för kvällen, så meddela oss om eventuella allergier i förväg. Då har vi större möjlighet att tillaga något speciellt för dig.

Vinpaket

Vi anser att vinet är en viktig del i middagen, där vinet förhöjer smakerna. Vår sommelier rekommenderar väl valda viner till kvällens meny, förbered din njutning med att förbeställa vårt vinpaket. I kvällens vinpaket ingår: Ett glas till förrätten, ett glas med påfyllning till varmrätten samt ett glas till desserten, pris från 335 kr.