Fredagsbubbel

mat dryck

Börja helgen på bästa sätt. Spendera fredagen i vårt härliga spa med sköna bad i varma och kalla källor till fantastisk utsikt över Hokasjön. Här kan du njuta i det vackra bastulandskapet med upplevelseduschar och kneipp.

Vår fitnessavdelning med gym och yogarum erbjuder träning för hela kroppen, på egen hand eller i grupp.

I fredagsbubbel ingår en ceasarsallad eller räksmörgås samt ett glas mousserande vin, en öl/cider eller ett alkoholfritt alternativ. Detta serveras i spaavdelningen när ni önskar fylla på med mer energi. Spat är öppet till kl 20.00, så det finns gott om tid för avkoppling.

Efter en god natts sömn serveras en kravmärkt frukost innan vårt spa inbjuder dig till mer avkoppling och sköna behandlingar. Sedan har du hela helgen kvar till att umgås med familjen, full med ny härlig energi.

FREDAGSBUBBEL
Tillgång till spa & fitness
Lån av badrock, tofflor och handduk
Ceasarsallad eller räksmörgås
Ett glas mousserande vin, en öl/cider eller alkoholfritt alternativ
Övernattning, del i dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé

Pris 1 785 kr per person
Tillägg för boende i herrgården 200 kr/person
Enkelrumstillägg 300 kr

Gäller med bokning fredag-lördag

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst. Det finns också möjlighet att uppgradera rummet till ett stort dubbelrum, rum i herrgården eller svit. Kontakta oss för priser.

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering och tillgång till spa & fitness från kl 12.00 (gäller fredagsbubbel) till kl 12.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00.

Spaanläggningen är bemannad 09.00-20.00, från kl 07.00 har du tillgång till swimmingpool, finsk bastu och gym. Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov.

Kvällens meny

Våra kockar tillagar en smakfull tre rätters middag med naturliga råvaror av hög kvalité. Vi har en förbestämd meny för kvällen, så meddela oss om eventuella allergier i förväg. Då har vi större möjlighet att tillaga något speciellt för dig.

Vinpaket

Vi anser att vinet är en viktig del i middagen, där vinet förhöjer smakerna. Vår sommelier rekommenderar väl valda viner till kvällens meny, förbered din njutning med att förbeställa vårt vinpaket. I kvällens vinpaket ingår: Ett glas till förrätten, ett glas med påfyllning till varmrätten samt ett glas till desserten, pris från 335 kr.