Fredagsbubbel

mat dryck

Börja helgen på bästa sätt. Spendera fredagen i vårt härliga spa med sköna bad i varma och kalla källor till fantastisk utsikt över Hokasjön. Här kan du njuta i det vackra bastulandskapet med upplevelseduschar och kneipp.

Vår fitnessavdelning med gym och yogarum erbjuder träning för hela kroppen, på egen hand eller i grupp.

I fredagsbubbel ingår en bönsallad med kyckling eller varmrökt lax alternativt en räksmörgås samt ett glas mousserande vin, en öl/cider eller ett alkoholfritt alternativ. Detta serveras i spaavdelningen när ni önskar fylla på med mer energi. Spat är öppet till kl 20.00, så det finns gott om tid för avkoppling.

Efter en god natts sömn serveras en kravmärkt frukost innan vårt spa inbjuder dig till mer avkoppling och sköna behandlingar. Sedan har du hela helgen kvar till att umgås med familjen, full med ny härlig energi.

FREDAGSBUBBEL
Tillgång till spa & fitness
Lån av badrock, tofflor och handduk
Bönsallad med kyckling eller varmrökt lax alternativt räksmörgås
Ett glas mousserande vin, en öl/cider eller alkoholfritt alternativ
Övernattning, del i dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé

Pris 1 785 kr per person
Enkelrumstillägg 300 kr
(Rummen i herrgården är under renovering, klara 25 april)

Gäller med bokning fredag-lördag

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst. Det finns också möjlighet att uppgradera rummet till ett stort dubbelrum, rum i herrgården eller svit. Kontakta oss för priser.

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering och tillgång till spa & fitness från kl 12.00 (gäller fredagsbubbel) till kl 11.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00.

Med spapaket har du tillgång till spat från 7.00 på avresedagen, spaanläggningen är bemannad 09.00-20.00. Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov.

Restaurang

Herrgårdens restaurang och kök renoveras vintern 2018/2019. Under ombyggnationen används vår gamla matsal Verandan samt herrgårdens salonger som restaurang. Våra kockar tillagar smakfulla måltider med naturliga råvaror av hög kvalité. Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka middagstid så snart du kan, men senast vid incheckning. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika ytterligare dröjsmål.