Höstlov med spa

hostlov spa

Ta med barnen på ett härligt höstlovspaket fyllt med sköna bad och avkoppling. I vårt spa kan ni simma i en 20 meter lång swimmingpool och bada i varma och kalla källor, både inomhus och utomhus. Tillsammans med barnen kan ni njuta av det vackra bastulandskapet med upplevelseduschar och ladda kroppen med ny härlig energi. På kvällen serveras en trerätters meny med säsongens smaker till de vuxna i sällskapet. Barnen väljer en rätt från barnmenyn och vi bjuder barnen på glass. Efter en god natts sömn serveras en kravmärkt frukost och en ny härlig dag väntar.

På höstlovet är barn från 5 år är välkomna att vistas i spat under lugna förhållanden tillsammans med en vuxen utvalda tider vardagar kl 9-12.00 eller 13.00-16.00. Vi rekommenderar våra boende gäster att välja eftermiddagstiden, då det är lugnare i spat denna tid.

HÖSTLOV MED SPA
Herrgårdens trerätters meny för vuxen, barnrätt och glass till barn
Övernattning, del i stort dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé
Tillgång till spa & fitness
Lån av badrock, tofflor och handduk. Obs endast handduk till barn

Pris 1 585 kr per person
Barn 595 kr, i extrabädd

Boka direkt

Spapaket höstlov gäller med ankomst från den 30 oktober-3 november. Under denna period erbjuds behandlingar för barn från 8 år samt träningspass , anmälan till passen.

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en behandling eller en sparitual följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst.

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering och tillgång till spa & fitness från kl 15.00 till kl 11.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00. Under höstlovsveckan är barn från 5 år välkomna att vistas i spat under lugna förhållanden tillsammans med en vuxen utvalda tider (se ovan). Medtag gärna badrock till barnen, då våra badrockar endast är till vuxna gäster. Övrig tid har vi en åldersgräns på 15 år.

Spaanläggningen är bemannad 09.00-20.00, från kl 07.00 har du tillgång till swimmingpool, finsk bastu och gym.

Våra kockar tillagar en smakfull tre rätters middag med naturliga råvaror av hög kvalité. Vi har en förbestämd meny för kvällen, så meddela oss om eventuella allergier i förväg. Då har vi större möjlighet att tillaga något speciellt för dig.