Höstlov med spa

hostlov spa

Ta med barnen på ett härligt höstlovspaket fyllt med sköna bad och avkoppling. I vårt spa kan ni simma i en 20 meter lång swimmingpool och bada i varma och kalla källor, både inomhus och utomhus. Tillsammans med barnen kan ni njuta av det vackra bastulandskapet med upplevelseduschar och ladda kroppen med ny härlig energi. På kvällen serveras en middagsbuffé med säsongens smaker och efter en god natts sömn står frukostbuffén uppdukad och en ny härlig dag väntar.

På höstlovet är barn från 5 år är välkomna att vistas i spat under lugna förhållanden tillsammans med en vuxen utvalda tider vardagar kl 9-12.00 eller 13.00-16.00. Vi rekommenderar våra boende gäster att välja eftermiddagstiden, då det är lugnare i spat denna tid.

Träna med våra härliga instruktörer på lovet. Vi erbjuder gympa och yoga för barn under veckan, se tider och boka plats här.

HÖSTLOV MED SPA
Herrgårdens middagsbuffé
Övernattning, del i stort dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé
Tillgång till spa & fitness
Lån av badrock, tofflor och handduk. Obs endast handduk till barn

Pris 1 585 kr per person
Barn 595 kr, i extrabädd

Spapaket höstlov gäller med ankomst från den 29 oktober-2 november. Under denna period erbjuds behandlingar för barn från 8 år.

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en behandling eller en sparitual följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst.

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering och tillgång till spa & fitness från kl 15.00 till kl 11.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00. Under höstlovsveckan är barn från 5 år välkomna att vistas i spat under lugna förhållanden tillsammans med en vuxen utvalda tider (se ovan). Medtag gärna badrock till barnen, då våra badrockar endast är till vuxna gäster. Övrig tid har vi en åldersgräns på 15 år.

Spaanläggningen är bemannad 09.00-20.00, som boende gäst har du tillgång till spa från 7.00 på avresedagen (speciella tider för barnen).

Restaurang

Våra kockar tillagar en smakfull middag med naturliga råvaror av hög kvalité. Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka middagstid så snart du kan, men senast vid incheckning. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika ytterligare dröjsmål.