Välkommen till oss

Tack för din bokning av spapaket på Hooks Herrgård. Vi hoppas att du ser fram emot ditt besök lika mycket som vi gör. Nedan finns information som kan vara bra för dig att veta inför din vistelse:

In- och utcheckning
Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Du har fri parkering och tillgång till spa & fitness från kl 15.00 till kl 11.00 på avresedagen. Middagen serveras i herrgården från 18.00-21.30 och vi rekommenderar att du bokar middagstid i receptionen, senast vid incheckning. Utcheckning från rummet senast kl 11.00 på avresedagen

Spa
Efter incheckning kan du byta om i lugn och ro, då din badrock finns på rummet. Vid ankomst till vårt spa får du den information du behöver för att få bästa upplevelsen. Här får du låna handduk samt får ett par tofflor som du gärna får ta med dig hem efter vistelsen. Om du vill boka till spaentré på plats ber vi dig kontakta receptionen i herrgården eller spa.

Spaanläggningen ligger i anslutning till herrgården och den är bemannad kl 9.00-20.00. Från kl 7.00 har du som boende gäst tillgång till spat, observera att det förekommer viss städning under morgontimmarna. I spat hat vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov (se tider för dagspa här).

Restaurang
Vår kravmärkta frukostbuffé serveras kl 7.00-9.30 vardag och 7.00-10.30 helg. På vardagar serveras lunchbuffé i herrgården kl 12-14.00, i Bistron kl 11.30-15.00 och på helger serveras herrgårdsbuffé kl. 13-15.00.

Övrigt
Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst. Det finns möjlighet att reservera plats till våra träningspass ca 14 dagar innan i timecenter.

Vid avbeställning senare än 10 dagar före ankomstdatum debiteras 50 % av värdet. Senare än fyra dagar före ankomstdatum debiteras 100 % av värdet. Behandling och dagspa kan avbokas senast 48 timmar innan bokad tid. Därefter är avbokningen kostnadsfri mot uppvisande av läkarintyg.

Vid betalning med presentkort ber vi dig lämna presentkortet i receptionen vid ankomst.

 

Varmt välkommen till Hooks Herrgård.