Mellandagsspa

Våra paket

Njut av skön avkoppling till lockande mellandagspriser under julledigheten. Mellandagspaket med spa gäller med ankomst den 26-30 december och 1-6 januari.

Här kan du simma i en 20 meter lång swimmingpool, ta ett avkopplande bad i våra varma och kalla källor. Njut i det vackra bastulandskapet med upplevelseduschar eller utomhus i en av våra varma källor intill sjökanten. Vår fitnessavdelning med gym och yogarum erbjuder träning för hela kroppen, på egen hand eller i grupp.

På kvällen serveras en middagsbuffé med smaker från säsongens läckerheter. Efter en god natts sömn serveras en kravmärkt frukost innan vårt spa inbjuder dig till mer avkoppling och sköna behandlingar.

Barn från 5 år är välkomna att vistas i spat under lugna förhållanden tillsammans med en vuxen kl 9.00-12.00 och 13.00-16.00 den 27-28 december samt 2-4 januari (vardagar). Övriga dagar och tider har vi en åldersgräns på 15 år.

MELLANDAGSSPA
Herrgårdens middagsbuffé
Övernattning, del i dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé
Tillgång till spa & fitness
Lån av badrock, tofflor och handduk (obs två handdukar till barn)

Pris 1 585 kr per person
Barn 595 kr, i extrabädd. Enkelrumstillägg 300 kr.

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst. Det finns också möjlighet att uppgradera rummet till ett stort dubbelrum, rum i herrgården eller svit. Kontakta oss för priser.

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering och tillgång till spa & fitness från kl 15.00 till kl 12.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00.

Spaanläggningen är bemannad 09.00-20.00 (9.00-18.00 den 26/12). Under jullovsveckorna är barn från 5 år är välkomna att vistas i spat under lugna förhållanden tillsammans med en vuxen utvalda tider (se ovan). Medtag gärna badrock till barnen, då våra badrockar endast är till vuxna gäster. Övrig tid har vi en åldersgräns på 15 år.

Restaurang

Herrgårdens restaurang och kök renoveras vintern 2018/2019. Under ombyggnationen används vår gamla matsal Verandan samt herrgårdens salonger som restaurang. Våra kockar tillagar smakfulla måltider med naturliga råvaror av hög kvalité. Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka middagstid så snart du kan, men senast vid incheckning. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika ytterligare dröjsmål.