Underhållning med David Lindgren

David_Lindgren_58

Många känner igen David Lindgren från succén som programledare för Melodifestivalen 2017. Han har själv deltagit  i Melodifestivalen vid tre tillfällen och gått direkt till final. David har setts som programledare för ett att Sveriges mest populära barnprogram och spelat en av huvudrollerna i Jersey Boys där har imponerat med sin charm och stora röst.

Nu kommer självaste David Lindgren till Hooks Herrgård och erbjuder en unik middagsshow. Välkommen till en helhetsupplevelse med spa, middag och underhållning den 20 oktober kl 19.30!

PAKET 20-21 OKTOBER
Tillgång till spa & fitness från 15.00
Lån av badrock, tofflor och handduk
Herrgårdens trerätters meny
Dryckespaket
Underhållning av David Lindgren
Dans efter middagen
Övernattning, del i dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé

Pris: 2 750 kr per person

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst. Det finns också möjlighet att uppgradera rummet till ett stort dubbelrum, rum i herrgården eller svit. Kontakta oss för priser.

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering och tillgång till spa & fitness från kl 15.00 till kl 12.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00.

Spaanläggningen är bemannad 09.00-20.00, från kl 07.00 har du tillgång till swimmingpool, finsk bastu och gym. Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov.

Kvällens meny

Våra kockar tillagar en smakfull tre rätters middag med naturliga råvaror av hög kvalité. Vi har en förbestämd meny för kvällen, så meddela oss om eventuella allergier i förväg. Då har vi större möjlighet att tillaga något speciellt för dig.