Midsommarpaket med spa

Midsommar med spa stor

Traditionellt midsommarfirande i härlig miljö. Midsommarvädret brukar vara perfekt för spa, så boka en härlig spadag med paus för midsommarlunch i herrgården. Vi bjuder på sommardrink och musik vid midsommarstången innan herrgårdens trerätters meny serveras i restaurangen. Efteråt middagen bjuder salongerna in till kaffe och firandet fortsätter i herrgårdsbaren. Efter en god natts sömn står frukostbuffén uppdukad och dagen bjuder in till härliga aktiviteter.

MIDSOMMARPAKET TVÅ DYGN
Torsdag 21 juni
Incheckning och spa från 15.00
Tre rätters middag
Övernattning i dubbelrum

Midsommarafton 22 juni
Frukostbuffé
Spa från 9.00-19.00
Midsommarlunch i herrgårdens restaurang
Sommardrink och musik vid midsommarstången
Tre rätters middag
Övernattning i dubbelrum

Midsommardagen 23 juni
Frukostbuffé
Spa till kl 11.00

Pris 3 900 kr per person
Enkelrumstillägg 400 kr
Tillägg för boende i herrgården 500 kr/person och dygn

Tilläggsdygn: Trerätters middag, spa, övernattning och frukost 995 kr

MIDSOMMARPAKET ETT DYGN
Midsommarafton 22 juni
Tillgång till spa och träning från kl 14.00
Midsommarlunch i herrgårdens restaurang
Sommardrink och musik vid midsommarstången
Tre rätters middag
Övernattning i dubbelrum

Midsommardagen 23 juni
Frukostbuffé
Spa till kl 11.00

Pris 2 700 kr per person
Eventuella tillägg: Enkelrum 300 kr, boende i herrgården 500 kr/person och extra greenfee 400 kr

Information

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering och tillgång till spa & fitness från kl 15.00 till kl 11.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00.

Med ett golf och spapaket har du tillgång till spat från 7.00 på avresedagen, spaanläggningen är bemannad 09.00-20.00. Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov.

Restaurang

Våra kockar tillagar en smakfull trerätters middag med naturliga råvaror av hög kvalité. Vi har en förbestämd meny för kvällen, så meddela oss om eventuella allergier i förväg. Då har vi större möjlighet att tillaga något speciellt för dig. Vi rekommenderar att boka middagstid så snart du kan, men senast vid incheckning.

Vinpaket

Vi anser att vinet är en viktig del i middagen, där vinet förhöjer smakerna. Vår sommelier rekommenderar väl valda viner till kvällens meny, förbered din njutning med att förbeställa vårt vinpaket. I kvällens vinpaket ingår: Ett glas vin till förrätten, ett glas vin med påfyllning till varmrätten samt ett glas vin till desserten, pris från 350 kr.

Guldkant

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Det finns möjlighet att göra genom att boka behandling, uppgradera ditt rum till en svit eller ett större rum i Herrgården, beställa ett VIP-paket till rummet eller vinpaket till middagen.