Morsdagpaket

morochdotter

Fira mors dag med skön avkoppling i vårt härliga spa. Boka morsdagpaket söndag till måndag, förläng helgkänslan och få möjlighet att koppla av tillsammans med din mor eller dotter.

Ni spenderar mors dag i vårt spa, där ni kan ta härliga avkopplande bad i varma och kalla källor eller ta en simtur i vår swimmingpool. Här njuter ni i det vackra bastulandskapet med upplevelseduschar, kopplar av i sköna vilstolar eller badar i en av våra varma källor vid sjökanten. Vår fitnessavdelning med gym och yogarum erbjuder träning för hela kroppen, på egen hand eller i grupp.

På kvällen serveras en trerätters meny med smaker från säsongens läckerheter med hänförande utsikt över sjön från restaurangen. Efter en god natts sömn serveras en kravmärkt frukost innan vårt spa inbjuder er till mer avkoppling och sköna behandlingar.

MORS DAG PAKET
Tillgång till spa & fitness
Lån av badrock, tofflor och handduk
Ett glas mousserande vin
Herrgårdens trerätters meny
Övernattning, del i dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé

Pris 1 585 kr per person
Enkelrumstillägg 300 kr

Detta paket gäller på morsdag den 27 maj med övernattning till den 28 maj.

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst.

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering och tillgång till spa & fitness från kl 15.00 till kl 11.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00.

Spaanläggningen är bemannad 09.00-20.00, från kl 07.00 har du tillgång till swimmingpool, finsk bastu och gym. Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov.

Kvällens meny

Våra kockar tillagar en smakfull tre rätters middag med naturliga råvaror av hög kvalité. Vi har en förbestämd meny för kvällen, så meddela oss om eventuella allergier i förväg. Då har vi större möjlighet att tillaga något speciellt för dig.

Vinpaket

Vi anser att vinet är en viktig del i middagen, där vinet förhöjer smakerna. Vår sommelier rekommenderar väl valda viner till kvällens meny, förbered din njutning med att förbeställa vårt vinpaket. I kvällens vinpaket ingår: Ett glas till förrätten, ett glas med påfyllning till varmrätten samt ett glas till desserten, pris från 350 kr.