Påsklov med spa

Ta med barnen på ett härligt påsklovserbjudande – ett härligt spapaket fyllt med sköna bad, avkoppling och träning.

I vårt spa kan ni simma i en 20 meter lång swimmingpool och bada i varma och kalla källor, både inomhus och utomhus. Tillsammans med barnen kan ni njuta av det vackra bastulandskapet med upplevelseduschar och ladda kroppen med ny härlig energi. På kvällen serveras en härlig trerätters middag i herrgårdens restaurang och efter en god natts sömn serveras en kravmärkt frukost och en ny härlig dag väntar.

Helgfri vardag vecka 15 är barn från 10 år är välkomna att vistas i spat under lugna förhållanden tillsammans med en vuxen utvalda tider (se nedan). Vi rekommenderar att välja eftermiddagstiden, då det brukar vara lite lugnare i spat. Dessa dagar finns det även möjlighet att boka behandlingar  och träningspass.

PÅSKLOVSPAKET
Tillgång till spa & fitness
Lån av badrock, tofflor och handduk/ två handdukar till barn
Tre rätters middag
Övernattning, del i stort dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé

Vuxen från 1185 kr
Barn 10-14 år 695 kr,
i extrabädd (trerätters middag från barnmenyn ingår)
Barn 5-9 år 480 kr, i extrabädd (trerätters middag från barnmenyn ingår, spa ingår ej för barn under 10 år)
Barn 0-4 år, i extrabädd, kostnadsfritt (spa ingår ej för barn under 10 år)

Gäller med ankomst från den 6-9 april

Träningspass för barn och vuxna förbokas, här bokar du plats på passen

Tider dagspa barn från 10 år:

Vecka 15
Måndag-torsdag 9-12.00 eller 13-16.00

Övriga aktiviteter

På hotellet:

  • 1300 kvm spa
  • Behandlingstider för barn och vuxna, förbokas
  • Gym, från 15 år
  • Promenadstråk
  • Fria uteaktiviteter efter väder, ev pulkaåkning, längdskidor, skridskor

I närområdet:

  • Bowling Arena (30km)
  • Boda Borg (40km)
  • A6-center (30 km)
  • Leos Lekland (30km)
  • Tändsticksmuséet (30km)

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst. Det finns också möjlighet att uppgradera rummet till ett stort dubbelrum, rum i herrgården eller svit. Kontakta oss för priser.

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering och tillgång till spa & fitness från kl 15.00 till kl 12.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00.

Spaanläggningen är bemannad 09.00-20.00. Under vissa lov är barn från 10 år är välkomna att vistas i spat under lugna förhållanden tillsammans med en vuxen utvalda tider (se ovan). Medtag gärna badrock till barnen, då våra badrockar endast är till vuxna gäster. Övrig tid har vi en åldersgräns på 15 år.

Restaurang

Våra kockar tillagar en smakfull middag med naturliga råvaror av hög kvalité, som serveras i vår nya restaurang i herrgården. Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka middagstid så snart du kan, efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika ytterligare dröjsmål.