Påsklov med spa

Ta med barnen på ett härligt påskpaket fyllt med sköna bad och avkoppling. I  vårt spa kan ni simma i en 20 meter lång swimmingpool och bada i varma och kalla källor, både inomhus och utomhus. Tillsammans med barnen kan ni njuta av det vackra bastulandskapet med upplevelseduschar. På kvällen serveras en middagsmeny med säsongens smaker, efter en god natts sömn serveras en kravmärkt frukost, innan en ny härlig dag väntar.

Barn från 5 år är välkomna att vistas i spat under lugna förhållanden tillsammans med en vuxen kl 9-12.00 och 13-16.00 den 15-18 april. Ta gärna med badtofflor och badrock till barnen, de får låna en handduk av oss. Övriga tider har vi en åldersgräns på 15 år. På påsklovet finns även möjlighet att boka behandlingar för barn från 8 år.

Påsklovspaketet gäller med ankomst den 15-18 april.

PÅSKLOV MED SPA
Middagsbuffé
Övernattning, del i stort dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé
Tillgång till spa & fitness
Lån av badrock, tofflor och handduk (obs endast handduk till barn)

Pris 1 585 kr per person
Barn 595 kr, i extrabädd

Aktiviteter

  • 1 300 kvm spa
  • Behandlingstider för barn och vuxna, förbokas
  • Gym, från 15 år
  • Promenadstråk
  • Spel och målarbok för barnen

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en behandling eller en sparitual följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst.

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering och tillgång till spa & fitness från kl 15.00 till kl 11.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00. Under sportlovsveckorna är barn från 5 år är välkomna att vistas i spat under lugna förhållanden tillsammans med en vuxen utvalda tider (se ovan). Medtag gärna badrock till barnen, då våra badrockar endast är till vuxna gäster. Övrig tid har vi en åldersgräns på 15 år.

Med spapaket har du tillgång till spat från 7.00 på avresedagen, spaanläggningen är bemannad 09.00-20.00.

Restaurang

Herrgårdens restaurang och kök renoveras vintern 2018/2019. Under ombyggnationen används vår gamla matsal Verandan samt herrgårdens salonger som restaurang. Våra kockar tillagar smakfulla måltider med naturliga råvaror av hög kvalité. Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka middagstid så snart du kan, men senast vid incheckning. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika ytterligare dröjsmål.