Påsklov med spa

Ta med barnen på ett härligt påskpaket fyllt med sköna bad och avkoppling. I  vårt spa kan ni simma i en 20 meter lång swimmingpool och bada i varma och kalla källor, både inomhus och utomhus. Tillsammans med barnen kan ni njuta av det vackra bastulandskapet med upplevelseduschar.

Barn från 5 år är välkomna att vistas i spat under lugna förhållanden tillsammans med en vuxen utvalda tider den 26-29 mars och den 3-6 april. Ta gärna med badtofflor och badrock till barnen, de får låna en handduk av oss. Övriga tider har vi en åldersgräns på 15 år.

På påsklovet finns det träningspass för barnen samtliga vardagar och det finns möjlighet att boka behandlingar för barn från 8 år. På kvällen serveras en trerätters meny med säsongens smaker till de vuxna i sällskapet. Barnen väljer en varmrätt och dessert på barnmenyn. Efter en god natts sömn serveras en kravmärkt frukost, innan vårt spa inbjuder till härlig avkoppling.

Påsklovspaketet gäller med ankomst den 26-29 mars och den 3-6 april.

PÅSKLOV MED SPA
Herrgårdens trerätters meny (barnrätt och glass till barnen)
Övernattning, del i stort dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé
Tillgång till spa & fitness
Lån av badrock, tofflor och handduk (obs endast handduk till barn)

Pris 1 585 kr per person
Barn 595 kr, i extrabädd

Aktiviteter

  • 1300 kvm spa
  • Behandlingstider för barn och vuxna, förbokas
  • Träningspass för barn och vuxna, förbokas
  • Gym, från 15 år
  • Promenadstråk
  • Spel och målarbok för barnen

Kvällens meny

Våra kockar tillagar en smakfull tre rätters middag med naturliga råvaror av hög kvalité. Vi har en förbestämd meny för kvällen, så meddela oss om eventuella allergier i förväg. Då har vi större möjlighet att tillaga något speciellt för dig. Barnen äter en rätt från barnmenyn och vi bjuder på glass efter maten.