Påskpaket med spa

sondagsspa

Påsken på Hooks Herrgård bjuder på lite extra lyx, tradition och avkoppling i vårt spa. I spat kan du simma i en 20 meter lång swimmingpool, ta ett avkopplande bad i våra varma och kalla källor. Njut i det vackra bastulandskapet med upplevelseduschar eller utomhus i en av våra varma källor intill sjökanten. Vår fitnessavdelning med gym och yogarum erbjuder träning för hela kroppen, på egen hand eller i grupp.

På kvällen serveras en trerätters meny i säsongens smaker. Efter en god natts sömn serveras en kravmärkt frukost innan vårt spa inbjuder dig till mer avkoppling och sköna behandlingar.

PÅSKPAKET
Tillgång till spa & fitness
Lån av badrock, tofflor och handduk
Trerätters middag
Övernattning i dubbelrum
Frukostbuffé

Ankomstdag         Pris/person
Skärtorsdag               1 485 kr
Långfredag                1 785 kr
Påskafton                   1 785 kr
Påskdagen                  1 585 kr
Annandag påsk         1 185 kr

Enkelrumstillägg 300 kr
Tillägg för rum i herrgården 500 kr/person och dygn

Barn 0-4 år gratis, 5-14 år 480 kr per dygn, i extra säng (ej spa)

Information

Vi rekommenderar att boka bord till vår härliga påskbuffé som serveras fredag-måndag kl. 13.00-15.00: påskbuffé

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering och tillgång till spa & fitness från kl 15.00 till kl 11.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00.

Med spapaket har du tillgång till spat från 7.00 på avresedagen, spaanläggningen är bemannad 9.00-20.00. Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom på vardagar under vissa skollov.

Guldkant

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Det finns möjlighet att göra genom att uppgradera ditt rum till en svit eller ett större rum i Herrgården, beställa ett VIP-paket till rummet eller vinpaket till middagen.

Restaurang

Herrgårdens restaurang och kök renoverades vintern 2019. Våra kockar tillagar smakfulla måltider med naturliga råvaror av hög kvalité. Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Boka middagstid senast en vecka efter bokning. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika ytterligare dröjsmål.