Påskpaket med spa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Påsken på Hooks Herrgård bjuder på lite extra lyx, tradition och avkoppling i vårt spa. I spat kan du simma i en 20 meter lång swimmingpool, ta ett avkopplande bad i våra varma och kalla källor. Njut i det vackra bastulandskapet med upplevelseduschar eller utomhus i en av våra varma källor intill sjökanten. Vår fitnessavdelning med gym och yogarum erbjuder träning för hela kroppen, på egen hand eller i grupp.

På kvällen serveras en middagsbuffé med säsongens smaker. Efter en god natts sömn serveras en kravmärkt frukost innan vårt spa inbjuder dig till mer avkoppling och sköna behandlingar.

PÅSKPAKET, 2 DYGN
Tillgång till spa & fitness, två dagar
Lån av badrock, tofflor och handduk
Middagsbuffé, två kvällar
Övernattning i dubbelrum, två nätter
Frukostbuffé, två dagar

Pris 3 770 kr per person

PÅSKPAKET
Tillgång till spa & fitness
Lån av badrock, tofflor och handduk
Middagsbuffé
Övernattning i dubbelrum
Frukostbuffé

Ankomstdag         Pris/person
Skärtorsdag               1 785 kr
Långfredag                2 285 kr
Påskafton                   2 285 kr
Påskdagen                  1 785 kr
Annandag påsk         1 585 kr

Enkelrumstillägg 300 kr
(Rummen i herrgården är under renovering, klara 25 april)

Barn 0-4 år gratis, 5-14 år 480 kr per dygn, i extra säng (spa ingår ej)

Information

Vi rekommenderar att boka bord till vår härliga påskbuffé som serveras fredag-måndag kl. 13.00-15.00: påskbuffé

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering och tillgång till spa & fitness från kl 15.00 till kl 11.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00.

Med spapaket har du tillgång till spat från 7.00 på avresedagen, spaanläggningen är bemannad 9.00-20.00. Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom på vardagar under vissa skollov.

Guldkant

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Det finns möjlighet att göra genom att uppgradera ditt rum till en svit eller ett större rum i Herrgården, beställa ett VIP-paket till rummet eller vinpaket till middagen.

Restaurang

Herrgårdens restaurang och kök renoveras vintern 2018/2019. Under ombyggnationen används vår gamla matsal Verandan samt herrgårdens salonger som restaurang. Våra kockar tillagar smakfulla måltider med naturliga råvaror av hög kvalité. Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka middagstid så snart du kan, men senast vid incheckning. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika ytterligare dröjsmål.