Påskpaket med spa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Påsken på Hooks Herrgård bjuder på lite extra lyx, tradition och avkoppling i vårt spa. I spat kan du simma i en 20 meter lång swimmingpool, ta ett avkopplande bad i våra varma och kalla källor. Njut i det vackra bastulandskapet med upplevelseduschar eller utomhus i en av våra varma källor intill sjökanten. Vår fitnessavdelning med gym och yogarum erbjuder träning för hela kroppen, på egen hand eller i grupp.

På kvällen serveras en trerätters meny med smaker från säsongens läckerheter med hänförande utsikt över sjön från restaurangen. Efter en god natts sömn serveras en kravmärkt frukost innan vårt spa inbjuder dig till mer avkoppling och sköna behandlingar.

PÅSKPAKET, 2 DYGN
Tillgång till spa & fitness, två dagar
Lån av badrock, tofflor och handduk
Tre rätters middag, två kvällar
Övernattning i dubbelrum, två nätter
Frukostbuffé, två dagar

Pris 3 470 kr per person

PÅSKPAKET
Tillgång till spa & fitness
Lån av badrock, tofflor och handduk
Tre rätters middag
Övernattning i dubbelrum
Frukostbuffé

Ankomstdag         Pris/person
Skärtorsdag               1 585 kr
Långfredag                2 085 kr
Påskafton                   2 085 kr
Påskdagen                  1 585 kr
Annandag påsk         1 585 kr

Enkelrumstillägg 300 kr

Barn 0-4 år gratis, 5-14 år 480 kr per dygn, i extra säng (spa ingår ej)

Information

Vi rekommenderar att boka bord till vår härliga påskbuffé som serveras fredag-måndag kl. 13.00-15.00: påskbuffé

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering och tillgång till spa & fitness från kl 15.00 till kl 11.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00.

Med spapaket har du tillgång till spat från 7.00 på avresedagen, spaanläggningen är bemannad 9.00-20.00. Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov.

Guldkant

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Det finns möjlighet att göra genom att uppgradera ditt rum till en svit eller ett större rum i Herrgården, beställa ett VIP-paket till rummet eller vinpaket till middagen.

Kvällens meny

Våra kockar tillagar en smakfull tre rätters middag med naturliga råvaror av hög kvalité. Vi har en förbestämd meny för kvällen, så meddela oss om eventuella allergier i förväg. Då har vi större möjlighet att tillaga något speciellt för dig. VI rekommenderar att du bokar tid för middag senast vid incheckning.

Vinpaket

Vi anser att vinet är en viktig del i middagen, där vinet förhöjer smakerna. Vår sommelier rekommenderar väl valda viner till kvällens meny, förbered din njutning med att förbeställa vårt vinpaket. Vinpaket till tre rätters middag från 335 kr per person.