Påskpaket med vin & spa

Påsken på Hooks Herrgård bjuder på lite extra lyx, tradition och avkoppling i vårt spa. I spat kan du simma i en 20 meter lång swimmingpool, ta ett avkopplande bad i våra varma och kalla källor. Njut i det vackra bastulandskapet med upplevelseduschar eller utomhus i en av våra varma källor intill sjökanten. Vår fitnessavdelning med gym och yogarum erbjuder träning för hela kroppen, på egen hand eller i grupp.

Innan middag bjuder Värdens Vin med sommelier Christian Bävemark in till vinprovning i en av våra salonger. Här provas fyra sorters viner i vårens tema, där några utav dem kommer från Värdens Vins källare. Vinerna som provas är: Ribeauville Riesling EKO 2015, Alsace, Frankrike, Le Petit Toque Pinot Noir Rosé 2015, Languedoc,  Frankrike (Från källare), Oyster Bay Pinot Noir 2015, Marlborough, Nya Zeeland samt Spioenkop Pinotage 2012, Elgin, Sydafrika (Från källare).

Efteråt serveras en trerätters middag efter säsongens smaker och efter en god natts sömn serveras en kravmärkt frukost innan vårt spa inbjuder dig till mer avkoppling och sköna behandlingar.

PÅSKPAKET MED VINPROVNING & SPA
Tillgång till spa, lån av badrock, handduk och tofflor
Vinprovning, fyra sorters vin
Tre rätters middag
Övernattning i dubbelrum
Frukostbuffé

Ankomstdag         Pris/person
Långfredag                2 485 kr
Påskafton                   2 485 kr

Enkelrumstillägg 300 kr

Boka direkt

Information

Vi rekommenderar att boka bord till vår härliga påskbuffé som serveras fredag-måndag kl. 13.00-15.00: påskbuffé

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering och tillgång till spa & fitness från kl 15.00 till kl 11.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00.

Med spapaket har du tillgång till spat från 7.00 på avresedagen, spaanläggningen är bemannad 9.00-20.00. Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov.

Guldkant

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Det finns möjlighet att göra genom att uppgradera ditt rum till en svit eller ett större rum i Herrgården, beställa ett VIP-paket till rummet eller vinpaket till middagen.

Kvällens meny

Våra kockar tillagar en smakfull tre rätters middag med naturliga råvaror av hög kvalité. Vi har en förbestämd meny för kvällen, så meddela oss om eventuella allergier i förväg. Då har vi större möjlighet att tillaga något speciellt för dig. VI rekommenderar att du bokar tid för middag senast vid incheckning.

Vinpaket

Vi anser att vinet är en viktig del i middagen, där vinet förhöjer smakerna. Vår sommelier rekommenderar väl valda viner till kvällens meny, förbered din njutning med att förbeställa vårt vinpaket. Vinpaket till tre rätters middag från 335 kr per person.