Seniorspa

Är du över 65 och vill unna dig härligt spalyx?

Passa på att besöka vårt spa i början på veckan, då det är som mest fridfullt. Här kan du koppla av i varma och kalla källor, njuta i det vackra bastulandskapet med upplevelseduschar eller bara sjunka ner i en skön vilstol. I vår fitnessavdelning, med gym och yogarum, erbjuds träning för hela kroppen, både på egen hand och i grupp.

På kvällen serveras en härlig middag med smaker från säsongens läckerheter och efter en god natts sömn serveras en kravmärkt frukost innan vårt spa inbjuder dig till mer avkoppling och sköna behandlingar.

SENIORSPA TVÅ DYGN
Tillgång till spa & fitness
Lån av badrock, tofflor och handduk
Herrgårdens trerätters middag, två kvällar
Övernattning, del i dubbelrum, två nätter
Kravmärkt frukostbuffé, två dagar

Pris 2 900 kr per person, gäller med ankomst söndag eller måndag (ord pris 3 470 kr per person)
Enkelrumstillägg 500 kr

SENIORSPA ETT DYGN
Tillgång till spa & fitness
Lån av badrock, tofflor och handduk
Herrgårdens trerätters middag
Övernattning, del i dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé

Pris 1 485 kr per person och dygn, gäller med ankomst söndag eller måndag (ord pris sö 1485 kr/ må 1 985 kr)
Enkelrumstillägg 300 kr

Erbjudandet gäller för alla över 65 med ankomst söndag eller måndag, ej vecka 26-33 (se sommarpaket)
Uppge Senior vid bokning.

Boka till en behandling från 895 kr.

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst. Det finns också möjlighet att uppgradera rummet till ett stort dubbelrum, rum i herrgården eller svit. Kontakta oss för priser.

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering och tillgång till spa & fitness från kl 15.00 till kl 11.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00.

Med spapaket har du tillgång till spat från 7.00 på avresedagen (städning förekommer under morgontimmarna), spaanläggningen är bemannad 9.00-20.00. Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov.

Restaurang

Herrgårdens restaurang och kök renoverades vintern 2019. Här tillagar våra kockar smakfulla måltider med naturliga råvaror av hög kvalité. Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka middagstid så snart du kan, men senast vid incheckning. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika ytterligare dröjsmål.