Seniorspa

Är du över 55 och vill unna dig härligt spalyx?

Passa på att besöka vårt spa i början på veckan, då det är som mest fridfullt. Här kan du koppla av i varma och kalla källor, njuta i det vackra bastulandskapet med upplevelseduschar eller bara sjunka ner i en skön vilstol. I vår fitnessavdelning, med gym och yogarum, erbjuds träning för hela kroppen, både på egen hand och i grupp.

På kvällen serveras en härlig middag med smaker från säsongens läckerheter och efter en god natts sömn serveras en kravmärkt frukost innan vårt spa inbjuder dig till mer avkoppling och sköna behandlingar.

SENIORSPA TVÅ DYGN
Tillgång till spa & fitness
Lån av badrock, tofflor och handduk
Herrgårdens middagsbuffé, två kvällar
Övernattning, del i dubbelrum, två nätter
Kravmärkt frukostbuffé, två dagar

Pris 2 800 kr per person, gäller med ankomst söndag eller måndag
Enkelrumstillägg 500 kr

Upp till 30 % rabatt!!

SENIORSPA ETT DYGN
Tillgång till spa & fitness
Lån av badrock, tofflor och handduk
Herrgårdens middagsbuffé
Övernattning, del i dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé

Pris 1 585 kr per person och dygn, gäller med ankomst söndag-tisdag
Enkelrumstillägg 300 kr

Erbjudandet gäller för alla över 55 med ankomst söndag eller måndag.
Uppge Seniordeal vid bokning.

Boka till en behandling från 895 kr.

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst. Det finns också möjlighet att uppgradera rummet till ett stort dubbelrum, rum i herrgården eller svit. Kontakta oss för priser.

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering och tillgång till spa & fitness från kl 15.00 till kl 11.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00.

Med spapaket har du tillgång till spat från 7.00 på avresedagen, spaanläggningen är bemannad 9.00-20.00. Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov.

Restaurang

Herrgårdens restaurang och kök renoveras vintern 2018/2019. Under ombyggnationen används vår gamla matsal Verandan samt herrgårdens salonger som restaurang. Våra kockar tillagar smakfulla måltider med naturliga råvaror av hög kvalité. Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka middagstid så snart du kan, men senast vid incheckning. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika ytterligare dröjsmål.