Seniorspa

day-hooksspa-099

Är du över 55 år och vill unna dig härligt spalyx?

Passa på att besöka vårt spa i början på veckan, då det är som mest fridfullt. Här kan du koppla av i varma och kalla källor, njuta i det vackra bastulandskapet med upplevelseduschar eller bara sjunka ner i en skön vilstol. I vår fitnessavdelning, med gym och yogarum, erbjuds träning för hela kroppen, både på egen hand och i grupp.

På kvällen serveras en trerätters meny med smaker från säsongens läckerheter med hänförande utsikt över sjön från restaurangen. Efter en god natts sömn serveras en kravmärkt frukost innan vårt spa inbjuder dig till mer avkoppling och sköna behandlingar.

SENIORSPA TVÅ DYGN
Tillgång till spa & fitness
Lån av badrock, tofflor och handduk
Herrgårdens trerätters meny, två kvällar
Övernattning, del i dubbelrum, två nätter
Kravmärkt frukostbuffé, två dagar

Pris 2 800 kr per person, gäller med ankomst söndag eller måndag
Enkelrumstillägg 500 kr

Upp till 25 % rabatt!!

SENIORSPA ETT DYGN
Tillgång till spa & fitness
Lån av badrock, tofflor och handduk
Herrgårdens trerätters meny
Övernattning, del i dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé

Pris 1 585 kr per person och dygn, gäller med ankomst söndag-tisdag
Enkelrumstillägg 300 kr

Erbjudandet gäller för alla över 55 år med ankomst söndag eller måndag.
Uppge Seniordeal vid bokning.

Boka till en behandling från 895 kr.

Information

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en behandling, en sparitual eller kanske en flaska bubbel på rummet, följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst. Det finns också möjlighet att uppgradera rummet till ett stort dubbelrum, rum i herrgården eller svit. Kontakta oss för priser.

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering och tillgång till spa & fitness från kl 14.00 till kl 12.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00.

Spaanläggningen är bemannad 09.00-20.00, från kl 07.00 har du tillgång till swimmingpool, finsk bastu och gym.

Kvällens meny

Våra kockar tillagar en smakfull tre rätters middag med naturliga råvaror av hög kvalité. Vi har en förbestämd meny för kvällen, så meddela oss om eventuella allergier i förväg. Då har vi större möjlighet att tillaga något speciellt för dig.

Vinpaket

Vi anser att vinet är en viktig del i middagen, där vinet förhöjer smakerna. Vår sommelier rekommenderar väl valda viner till kvällens meny, förbered din njutning med att förbeställa vårt vinpaket. I kvällens vinpaket ingår: Ett glas till förrätten, ett glas med påfyllning till varmrätten samt ett glas till desserten, pris från 335 kr.