Söndag med spa

hooksspatavling

Förläng helgkänslan och starta arbetsveckan med ny energi. Vårt erbjudande ger dig en härlig söndagseftermiddag i vårt spa, följt av en härlig middag med säsongens läckra smaker. Efter en god natts sömn serveras en kravmärkt frukost, innan vårt spa bjuder in till mer avkoppling och sköna behandlingar.

SÖNDAG-MÅNDAG
Tillgång till spa & fitness
Lån av badrock, tofflor och handduk
Herrgårdens trerätters meny eller middagsbuffé*
Övernattning, del i dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé

Pris 1 585 kr per person
Tillägg för boende i herrgården 200 kr/person
Enkelrumstillägg 300 kr

Boka online och få 10 % rabatt

Använd kampanjkod online för att ta del av erbjudandet. Gäller med ankomst senast den 22 december

* Den 1 oktober 2018 till 30 april 2019 serveras herrgårdens trerätters middag på buffé pga renovering av herrgårdens restaurang. Under ombyggnationen används vår gamla matsal Verandan samt herrgårdens salonger som restaurang.


 

Spa, behandling och träning

I vårt spa kan du simma i en 20 meter lång swimmingpool och ta ett avkopplande bad i våra varma och kalla källor. Njut i det vackra bastulandskapet med upplevelse- duschar eller utomhus i en av våra varma källor vid sjökanten. Vår fitnessavdelning med gym och yogarum erbjuder träning för hela kroppen, på egen hand eller i grupp.

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en behandling, exempelvis massage eller kroppspeeling, genomför någon av våra två sparitualer, eller beställ en flaska bubbel på rummet. Följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst. Det finns också möjlighet att uppgradera rummet till ett stort dubbelrum, rum i herrgården eller svit. Kontakta oss för priser.

Kvällens meny

Våra kockar tillagar en smakfull trerättersmiddag med naturliga råvaror av hög kvalité. Vi har en förbestämd meny för kvällen, så meddela oss om eventuella allergier i förväg. Då har vi större möjlighet att tillaga något speciellt för dig.

Vinpaket

Vi anser att vinet är en viktig del i middagen, där vinet förhöjer smakerna. Vår sommelier rekommenderar väl valda viner till kvällens meny. Förbered din njutning med att förbeställa vårt vinpaket. I kvällens vinpaket ingår: Ett glas till förrätten, ett glas med påfyllning till varmrätten, samt ett glas till desserten. Pris från 335 kr.

Information

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering och tillgång till spa & fitness från kl 15.00 till kl 14.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00.

Spaanläggningen är bemannad 09.00-20.00. Från kl 07.00 har du tillgång till swimmingpool, finsk bastu och gym. Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov.