Söndag med spa

hooksspatavling

Förläng helgkänslan och starta arbetsveckan med ny energi. Vårt erbjudande ger dig en härlig söndagseftermiddag i vårt spa, följt av en härlig middag med säsongens läckra smaker. Efter en god natts sömn serveras en kravmärkt frukost, innan vårt spa bjuder in till mer avkoppling och sköna behandlingar.

Söndag är den mest förmånliga dagen att boka spapaket, med priser från 1185-1785 kr beroende på ankomstdatum.

SÖNDAG-MÅNDAG
Tillgång till spa & fitness
Lån av badrock, tofflor och handduk
Herrgårdens trerätters middag*
Övernattning, del i dubbelrum
Kravmärkt frukostbuffé

Se aktuellt pris

Spa, behandling och träning

I vårt spa kan du simma i en 20 meter lång swimmingpool och ta ett avkopplande bad i våra varma och kalla källor. Njut i det vackra bastulandskapet med upplevelse- duschar eller utomhus i en av våra varma källor vid sjökanten. Vår fitnessavdelning med gym och yogarum erbjuder träning för hela kroppen, på egen hand eller i grupp.

Vill du sätta guldkant på din vistelse? Boka en behandling, exempelvis massage eller kroppspeeling, genomför någon av våra sparitualer, eller beställ en flaska bubbel på rummet. Följ länken för mer information: Guldkant. Tänk på att boka behandlingstid i god tid innan ankomst. Det finns också möjlighet att uppgradera rummet till ett stort dubbelrum, rum i herrgården eller svit. Kontakta oss för priser.

Restaurang

Herrgårdens restaurang och kök renoverades vintern 2018/2019. Under ombyggnationen används vår gamla matsal Verandan samt herrgårdens salonger som restaurang. Här tillagar våra kockar smakfulla måltider med naturliga råvaror av hög kvalité. Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100 kr. Vi rekommenderar att boka middagstid så snart du kan, men senast vid incheckning. Efter bokad tid ber vi dig att hålla tiden för att undvika ytterligare dröjsmål.

Information

Ditt hotellrum är garanterat klart för incheckning kl. 15.00. Som gäst på hotellet har du fri parkering och tillgång till spa & fitness från kl 15.00 på ankomstdagen till kl 11.00 på avresedagen. Utcheckning från rummet senast kl 11.00. Spaanläggningen är bemannad 09.00-20.00. Från kl 07.00 har du som hotellgäst tillgång till spa och gym. Observera att vi har en åldersgräns på 15 år i vårt spa, förutom under vissa skollov.